2777
2789
عنوان

دوباره ديدمش

509 بازدید | 11 پست

سلام.ببخشيد يكم ديره واسه تبريك سال نو.اين دومين تاپيكه منه كسايي كه دوست دارن از مشكلم با خبر باشن تاپيك قبليمو ميتونن بخونن.ديشب ديدمش هر چي رشته بودم پنبه شدم خيلي سعي كردم نگاش نكنم ولي خودش صدام زد كه نگاش كنم بعد با همون چشماي مغرورش زل زد تو چشام گفت من تو زندگيم هيچ خطايي نكردم كه به خاطرش پشيمون بشم تنها خطاي زندگيم اينه كه فك ميكنم فقط كنار تو ميتونم خوشبخت باشم(اخه فك ميكنه من جواب رد دادم خبر نداره كه كار خانوادمه)بعدش گفت ولي غصه نخوريا من قوي تر از اونيم كه زمين بخورم جوري فراموشت ميكنم انگار اصن وجود خارجي نداري و رفت............

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 
بهش بگو

فينگيلي جان خيلي غرور داره خب از همه لحاظ شرايطش خوبه از علاقه منم با خبر بود توقع نداشته دست رد به سينش بخوره عمرا ديگه برگرده

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فينگيلي جان خيلي غرور داره خب از همه لحاظ شرايطش خوبه از علاقه منم با خبر بود توقع نداشته دست رد به ...

اگه واقعا دوسش داری و اخلاقش بعدا اذیتت نمیکنه بهش بگو اشکالی نداره ک حداقل مدیون خودت نیستی 

خیلی داغونم خداااااااااااااااااااااااااااااا 😢 
به نظرم اگه واقعا همدیگرو میخواید دست نکش ازش خوب مغرور هم که باشه اومده خاستگاریت یعنی دوستت داره ب ...

سحر جون خانواده من جواب رد دادن. خب اون دوباره بايد پا پيش بذاره كه من با خانوادم صحبت كنم.علت اين كه خانوادم ردش كردن به خاطر همين غرورشه

اگه واقعا دوسش داری و اخلاقش بعدا اذیتت نمیکنه بهش بگو اشکالی نداره ک حداقل مدیون خودت نیستی 

اگه بگم ولي اون قبول نكنه چي؟

فينگيلي جان خيلي غرور داره خب از همه لحاظ شرايطش خوبه از علاقه منم با خبر بود توقع نداشته دست رد به ...

اگه دلیل خانوادتون واسه رد معقول و منطقیه که هیچ ولی اگه دلیل ردش سر چیز الکیه یک نفر از آشناها به طوری که نگه از طرف تو اومده بفرست پیشش 

اگه دلیل خانوادتون واسه رد معقول و منطقیه که هیچ ولی اگه دلیل ردش سر چیز الکیه یک نفر از آشناها به ط ...

شريد جان غريبه ان.منم اتفاقي ديدمش در خونه داداشم.علت مخالفت خانوادم غرورشه

اگه بگم ولي اون قبول نكنه چي؟

اینجوری خودتم ازش بدت میاد و میچسبی ب درست. اینقدر شرایطتتو عالی کن ک حسرت بخوره چرا باهات اینجوری کرد خلاص 

اینجوری خودتم ازش بدت میاد و میچسبی ب درست. اینقدر شرایطتتو عالی کن ک حسرت بخوره چرا باهات اینجوری ک ...

پفتن جان 

من كلا تا قبل از ديدنش از كلمه ازدواج حالم بد ميشد و اينكه به هدف پزشكي ميخونم و اگه خدا بخواد امسال قبول ميشم.چون جدي ام رويه درسم.ممنونم از راهنماييت

پفتن جان  من كلا تا قبل از ديدنش از كلمه ازدواج حالم بد ميشد و اينكه به هدف پزشكي ميخونم و اگه ...

موفق باشی دوستم واسع منم دعا کن ممنون