2777
2789
عنوان

مادرشوهر حسود و عفریته

214 بازدید | 11 پست

یه ساله عقدیم و تازه میخوایم بریم سر خونه زندگیمون، خواستیم یکم دکوراسیون خونه رو تغییر بدیم(وضعمونم آنچنان خوب نیست و عروسی نمیگیریم بجاش خرج خونه میخوایم بکنیم) مادرشوهرم با اینکه میبینه تو فشاریم، نشسته جلو شوهرم و گریه و مظلوم نمایی کرده که برای راه پله ی خونم فرش بخر، در حالیکه وضع مالی خودشون توپه توپه، مادرشوهرم خودش حقوق بگیره، پدرشوهرم حقوق بگیره و بازاری هم هستن، بجای اینکه کمکمون کنه مخ شوهرمو زده و فردا قراره بریم برای خونش فرش بخریم، شوهرمم یجوری مادر عفریته شو قبول داره که وقتی من حرفی میزنم میگه مامان من مظلومه و فلان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا معمولا نزدیک عروسی به پسر کمک میکنن برعکسه بنده خدا

بخدا از اول عقد صدهزار تومن کمک نکرده، همش خود شوهرم تحت فشار بوده، از یه طرف فرش میخواد از یه طرف میگه خونمو کاغذ دیواری بزن، از یه طرف زنگ میزنه که بیا ببرتم سِرُم بزنن بهم، از یه طرف زنگ میزنه که هوس کله پاچه کردم بخر بیار

خیلی خیلی حرص میخورم

وقتی شوهر داره پولشون خوبه چرا باید پسر بخره اونم نزدیک عروسی؟!

یجوری رفتار میکنه انگار پسرش شوهرشه، خودشم با سیاسیت عمل میکنه و خودشو مظلوم جلوه میده ک پسرش احساس گناه کنه

بخدا از اول عقد صدهزار تومن کمک نکرده، همش خود شوهرم تحت فشار بوده، از یه طرف فرش میخواد از یه طرف م ...

وای چقدر رو اعصابه ،چجور دلشون میاد بخدا مادر من اصلاا دلش نمیاد به برادرام کاری بده یا ازشون چیزی بخواد همشم در حال دعا کردم براشون هست بدون هیچ چشمداشتی

با عروس چرا رقابت میکنه🤦🏻‍♀️