2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست این سایت مسخره

105 بازدید | 11 پست

هر تاپیکی میزنم ده ساعت دیگه میاد خودشم تو صفحه اصلی نمیره و کامنت ها هم همینطور ده ساعت دیگه می‌ره هرچی تاپیک و کامنت بذارم اینا باید تایید کنن بعد بره تو سایت ،بقران خسته شدم فقط تعلیق کردن رو خوب بلدن 

لعنت به این سایت 

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

کاش منم تعلیق بشم. دوستام با دوست دختراشون میرن دور دور من تو خونه راجب مادرشوهر و خواهر شوهر مردم میخونم 

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش منم تعلیق بشم. دوستام با دوست دختراشون میرن دور دور من تو خونه راجب مادرشوهر و خواهر شوهر مردم م ...

اکانتت زو بده به من 😅😅

اکانتت زو بده به من 😅😅

جالبه من اکانتم بعد ده دقیقه از ثبت نام همه چیش لحظه ای شد 😂😂😂

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

خدا لعنتشون کنه

عزیزم خودشون میگن جدیدا اینطوری شده روندش ..میگن کاربری پایش میشه تا اطلاع ثانوی واسه همون کامنت دیر منتشر میشه یا تاپیک دیر میاد یمدت انگار طول میکشه تا درست شه

عزیزم خودشون میگن جدیدا اینطوری شده روندش ..میگن کاربری پایش میشه تا اطلاع ثانوی واسه همون کامنت دیر ...

خدا لعنتشون کنه خستم کردن

میگم شما دست بر نمی دارید نه یه دوری به اطرافت بزن سرباز نظام از فردا چشامم می بندم حجابمم بد نیس من ...

مشکلات زیاده و باید مسئولین بهش رسیدگی کنن انشالله اما دلیل نمیشه بی حجابی کنیم واسه مشکلات و با بی حجابی مشکلات حل نمیشه فقط پای خودمون رو به گناه باز میکنیم