2777
2789
عنوان

آقای جوانمرد میشه بیایید

402 بازدید | 20 پست

سلام آقای جوانمرد.روزتون بخیر.

امروز رفتم تو سایتایی که قیمت ارز و طلا رو آنلاین نمایش میدن.تو سایتا قیمت دلار تا ۶ تومان هم میرسه

ولی تو سایت بانک مرکزی قیمت دلار هیلی متفاوته.یعنی اگه بریم از بانک مرکزی بخریم به قیمتی که تو سایت زدن میفروشن.اینم اسکرین شات:

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده

خیر 

اودافظ😂

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نگم😆😂

خودتون میدونید من خواهرش هستم.به من بگید😆😆😆

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
عه سلام خواهرجون اینجاچکارمیکنه ازداداش خبرنداری😀😀😀

😆😆😍😍😍

سلام روی ماهت.😘

خوبی گلممممم😍

داداشم هست تو سایت الان میاد🌷🌻

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
دیگه نگم😆😂 خودتون میدونید من خواهرش هستم.به من بگید😆😆😆

دخترم صد بارگفتم نگو عه پسرم کاکل بسرم چشم میخوره بذار ناشناس بمونه مادر

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
😆😆😍😍😍 سلام روی ماهت.😘 خوبی گلممممم😍 داداشم هست تو سایت الان میاد🌷🌻

نمیاد . پستش رو هم از تاپیک بقلی پاک کرد

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
عه سلام خواهرجون اینجاچکارمیکنه ازداداش خبرنداری😀😀😀

یاد یکی از معلمام افتادم.

معلم زمینم مرده پیری بود.

بهمون میگفت خواهر جون😂😂😅😅😂

خخخ من خواهرکوچکم ها 😀😀

سلام مرض اون از اون دختر بزرگ کردنم اینم تو صدبارگفتم ابروی برادرتونو نبرین

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
نمیاد . پستش رو هم از تاپیک بقلی پاک کرد

بعضی وقتا پستشون رو پاک میکنن عزیزدلممم😘😘😘😘

دخترم صد بارگفتم نگو عه پسرم کاکل بسرم چشم میخوره بذار ناشناس بمونه مادر

😆😆😆😆😆

چشممم ببسید😶😶😳😩

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🌷🌻🌷🌻🌷🌻🌷🌻🌷🌻🌷🌻

خخخ من خواهرکوچکم ها 😀😀

ععععع😍😍😍😍😍😍

خوبی اجی😘😘😘

میگم چققققد اشنایی نگو خواهرم بودی😂😆😍