2777
2789
عنوان

خانم های باردار

752 بازدید | 92 پست

یه سوالی بپرسم؟,

اونایی که تو جنگ۱۲روزه حامله بودین،ازچیزی نمی‌ترسیدین

من بچه کوچیک دارم خودمو داشتم خراب میکردم.

اینایی که الان نزدیک زایمانتونه یا باردار بودین چ حس و حالی داشتید 

البته من شب ها تنهام یخوردع شاید بیشتر از یخوردع ترسوترم از بقیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرگ هرانسانی زمان مشخصی داره اگرزمانش نباشه اتفاقی نمیافته من فکرم اینجوربوداسترس داشتم ولی ترس جون نه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

راستش من انگار که قرص خواب میخوردم  خوابم سنگین شده بود ،چند شب من متوجه نشدم ولی همسرم چرا میگفت تو نفهمیدی دیشب منم بیدارت نکردم 

بعضی شبام میفهمیدم ولی شوهرم که پیشم بود ترس نداشتم 

من همش باهاش صحبت میکردم و میگفتم ببخشید که دارم تو این شرایط به دنیات میارم‌. واسه یه ماه بعدش وقت اکوی قلب جنین داشتم هی به شوهرم میگفتم چزور میخوایم بریم وسط تهران؟ زایمانم چطور میشه؟ شوهرم هی میگفت نگران نباش تا اون موقع جنگ تمومه ولی من اصلا باورم نمیشد

روزی که گفتن آتش بس ده از خوشحالی گریه میکردم

من همش باهاش صحبت میکردم و میگفتم ببخشید که دارم تو این شرایط به دنیات میارم‌. واسه یه ماه بعدش وقت ...

من یادمه نوبت سونو داشتم رفتم هیچ کس تو سونو گرافی نبود 

روز قبلش زنگ زدن گفتن میاین برای سونو گفتم آره میام 

حس بدی بود که کسی نبود ،ولی خب دکتر اومده بود همچنان سونو انجام میداد  

مادر نشدم ولی خدا مراقب اون خانوم باردار و فرشته توی شکمش هست قطعاااا

ترس نداره چون هرکسی جونش براش شیرینه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی