2777
2789
عنوان

انتخابتون کدومه

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 48 پست
نه بحث عشق نیست،فقط حس میکنم پول راحت تر به دست میاد تا ادمی که دقیقا تایپ من باشه،یک میلیون دلار به ...

میدونی خط به خطش تحلیل داره 

مرسی عزیزم که گفتی🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارایی پسره یک ملیون دلاره که اومده بهت پیشنهاد دادهدومی دارایی خودته

قطعا دارایی خودم اصلا دومی باشه قطعا اولی هم پیش میاد چون خیلی دورت جمع میشن کسیم نیومد تو زندگیم مهم نیست که امکان نداره کسی نیاد انقد میان تو میتونی گلچین کنی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خب مدل جمع آوری دیتا و نمونه برداریت چیه ؟! اینجوری که ضریب خطات بالا می‌ره ! الفا رو چند گرفتی؟

تو این نوع برداشتا که نمیشه دنبال سرشماری کمی بود عزیزه من مصاحبه بالینی یا امار از جامعه واقعی نیست خیلیا اصن با سانسور میگن برای اون باید پرسشنامه تهیه کرد 

بزار یه بک کلی از دخترا بگیرم 

فعلا مشخصه تعداد کسایی که تو جامعه اسیب دیدن و دنبال وفادارین ............

وای سختتت شددد،اخه خودم پول دارم الان ولی نه یک میلیون دلار نه اندازه صنعت پتروشیمی روی پول مردا هم ...

شاید نیاز الانت به اولیه ولی اگه به اولی رسیدی و سیر شدی وسط راه بازم اولی یا دومی برات یکم وسوسه کننده نمیشه؟

ثروت و قدرت با عشق قشنگه اما اگه قرار باشه فقط یکیش رو داشته باشم خب اولی🥲

چون تو این برهه نیاز به تعهد و عشق داری 🥲

اگه به این رسیدی و سیر شدی چی بازم اولی ؟