2777
2789
عنوان

انتخابتون کدومه

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 48 پست
اگه پسره دقیقا تایپم باشه،اولی،با یک میلیون دلار چیزی که میخوام راه میوفته

پس عشق ترجیح میدی؟

یک ملیون دلاره شاید در امد یکماه دومی باشه ها مشکلی نداری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اون یک میلیون دلار مال توئه

اگه مال خودم باشه خب ۱ چون پولدارم پسر خوشگلم تو زندگیمه ولی حس کردم منظورش دارایی پسره هست

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
متوجه نشدم ینی خودم صاحب صنعت باشم یا طرف مقابلم؟

گزینه اول پسریه که اخلاق ظاهرش تایپ توعه ولی داراییش ،در حد یکماه یا مدت کوتاهی از دومیه

اما دومی میشی خودت صاحب پتروشیمی

پس عشق ترجیح میدی؟یک ملیون دلاره شاید در امد یکماه دومی باشه ها مشکلی نداری؟

نه بحث عشق نیست،فقط حس میکنم پول راحت تر به دست میاد تا ادمی که دقیقا تایپ من باشه،یک میلیون دلار به اندازه کافی زیاد هست،یعنی باهاش میتونم اون چیزی که ارزومه رو به واقعیت تبدیل کنم،و ناخوداگاه پولدار میشم،صنعت پتروشیمی چیزی نیست که من بهش علاقه داشته باشم و قطعا درامدش ممکنه میلیارد دلاری باشه ولی اگه اون همه پولدار باشم که همش برای منه،احتمال اینکه مردا به خاطر پول بیان سمتم زیاده و من دوست ندارم چنین چیزی رو

اگه مال خودم باشه خب ۱ چون پولدارم پسر خوشگلم تو زندگیمه ولی حس کردم منظورش دارایی پسره هست

دارایی پسره یک ملیون دلاره که اومده بهت پیشنهاد داده

دومی دارایی خودته

مطمئنی مقاله میخوای بنویسی؟

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
پس وفاداری اونقدر برات مهمه که صاحب یه صنعت بزرگ شدن وسوست نکنه

بله 

وقتی عشقت عاشق و وفادارته قطعا کنارش ب هر چی بخوای میتونی برسی و بدون شک موفقیتت کنارش شیرین تره

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

خب دومی چون ترجیح میدم خودم به قدرت و ثروت برسم چون با دومی میتونم اولی رو جذب کنم😁

جواب زیرکانه ایی بود اما فک کن با دومی قرار نیس اولی رخ بده 😶 فقط یکیشو داری

با دومی رسما میتونی ملکه شی😂