الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس عشق ترجیح میدی؟یک ملیون دلاره شاید در امد یکماه دومی باشه ها مشکلی نداری؟
نه بحث عشق نیست،فقط حس میکنم پول راحت تر به دست میاد تا ادمی که دقیقا تایپ من باشه،یک میلیون دلار به اندازه کافی زیاد هست،یعنی باهاش میتونم اون چیزی که ارزومه رو به واقعیت تبدیل کنم،و ناخوداگاه پولدار میشم،صنعت پتروشیمی چیزی نیست که من بهش علاقه داشته باشم و قطعا درامدش ممکنه میلیارد دلاری باشه ولی اگه اون همه پولدار باشم که همش برای منه،احتمال اینکه مردا به خاطر پول بیان سمتم زیاده و من دوست ندارم چنین چیزی رو
💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔 ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔 کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛ تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)