2777
2789
عنوان

تکلیف مدرسه دخترم

101 بازدید | 11 پست

بچه ها من دخترم امروز از مدرسه که اومد ۲ ساعت کلا استراحت کرد بعد رفت سراغ درساش . فردا تاریخ پرسش دارن یه درس سنگین . کوئیز زبان دارن و اینکه معلم ریلضی شون کلی سوال فرستاده که حل کنن 

تاریخ و زبان و خوند ولی اصلا دیگه میگفت مامان دارم روانی میشم . وقتی این دوتا تموم شد گفت مامان هیچی تو مخم نیست

بعد دیگه شروع کرد به ریاضی نوشتن . فقط سوالارو وارد کرد جواب ننوشت گقت دیگه واقعا توان ندارم مامان و گرفت خوابید  

بچه هه معلم چیزی نمیگه بهش ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید برنامه ریزی کنه به همه برسه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
واقعا برای سیستم و نظام آموزشی کشورم از تک تک سلول های بدنم متاسفام

داره روانی میشم بچم 

درسش عالیه . بعد میگه مامان نمونه سوالایی که معلم ریاضی داده خیلی سخت تر از چیزی که درس داده 

داره روانی میشم بچم درسش عالیه . بعد میگه مامان نمونه سوالایی که معلم ریاضی داده خیلی سخت تر از چیزی ...

بله کاملا میفهمم 

به ریال درس میدن به دلار میخوان ازمون.  

بعد میگن چرا بچه ها توی ایران از مدرسه بدشون میاد

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋