2821
2789
عنوان

کشیدن بخیه سزارین

349 بازدید | 26 پست

خانما برای کشیدن بخیه سزارین باید حتما شیو کرده برم؟

شما چیکار کردید

میترسم موقع شیو کردن بخیه رو خراب کنم یا نخش رو پاره کنم 

قبلا لیزر کرده بودم ولی به خاطر بارداری یه مقدار موها برگشتن

هولای سایت درخواست ندین💩شوهرمم نیستین

وا نه بابا سه تا سزارین داشتم

بصورت جنگل همه میرم

کسی براش مهم نیست

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاش قبلش اپیلاسیون میکردی

عزیزم چطوری اپیلاسیون میکردم 

سر بچه تو کانال بود ۳۷ هفته زایمان کردم 

اپیلاسیون میکردم کیسه آبم پاره میشد

بعد زایمان هم که نخ بخیه گیر میکرد

هولای سایت درخواست ندین💩شوهرمم نیستین

من زایمانم طبیعی بود میخواستم روز دهم برم دکترم بخیه هامو چک کنه،نمیشد شیو کنم منم مثه شما کمی برگشته بود تو بارداری،شیو نکرده رفتم موقع معاینه از دکترم معذرت خواهی کردم گفت عذرخواهی نداره که عزیزم نمیتونستی شیو کنی بنظرم چیزی که بنظر ما بد میاد بنظر دکتر عادیه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
عزیزم چطوری اپیلاسیون میکردم سر بچه تو کانال بود ۳۷ هفته زایمان کردم اپیلاسیون میکردم کیسه آبم پاره ...

من دو هفته مونده زایمانم هفته‌ی بعد میخوام اپیلاسیون کنم🥲

بمونه هم دردسره نمیشه شیو کرد با خونریزی و اینا

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز