2777
2789

طرف ما سه روز عروسی داریم یکی عروسی مردونه هست که فقط اقایون دعوتن و بزن و برقص میکنن و یجورایی پدرشوهرم واسه پسرش جشن میگیره

یروزم خانواده من واسه من حنابندون میگیرن تو تالار و فقط خانوما دعوتن

یروزم که جشن عروسیمون هست و اینم بازم مختلط نیست و فقط خانوما

حالا خانواده شوهرم بهش یاد دادن که فقط تو عروسی مردونه برقصه و تو جشن عروسی و حنابندون اصلا نرقصه بین خانوما چون که هیچکدوم از پسرای فامیل  نرقصیدن و اگه تو برقصی پشت سرمون حرف درمیارن و میگن دوماد سنگین نبود😐گفتن بجاش هرچقد دلت میخواد توعروسی مردونه برقص

منم گفتم که من نمیتونم واسه خودم برقصم و همسرم وایسه نگاه کنه الان دیگه اینمدل رقصای تکی از مد رفته عروس دوماد دوتایی باهم میرقصن بمن چه تو فامیل همچین رسمی نیست یا پشت سرمون حرف درمیارن به درک بزار دربیارن. همسرم خیلی خجالتی هست من راضیش کرده بودم که برقصیم ولی الان مامان و خواهرش دارن دخالت میکنن میدونم شاید بنظرتون خنده دار بیاد دغدغه م ولی واقعا رفته رومخم این موضوع که چرا نباید تو شب عروسیمون باهمدیگه برقصیم  که طرز فکر و تعصبات بیجا دارن . . .

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دی جی مجبورش می‌کنه 

و هم جوانها 

چه فرقی داره همون مهمان ها هستند 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تبریزی؟

ازشهراش... اینجا همه عروس دومادا تانگو میرقصن بابا فقط این رسم مال خانواده همسرمه که اره دوماد نباید بین خانوما برقصه عروس میرقصه و دوماد هم شاباش میریزه و دست میزنه منم میگم که نه ما میرقصیم هرحرفی هم دراوردن به درک

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

وای حالا من فکر می‌کنم اگه بعدا تو مراسم شوهرم رقصید برگردم خونه یعنی چی مرد برقصه حس می‌کنم ابهتش م ...

اخه مگه میشه باهم نرقصیم من نمیخوام تانگو برقصیم چون هرکاری کردم خودمم روم نشد ولی رقص دوتایی اصلا ایرادی نداره همسرم رقص آذریش خیلی خوبه گف باهم اذری میرقصیم😢

دی جی مجبورش می‌کنه و هم جوانها چه فرقی داره همون مهمان ها هستند

اره مامانمم میگه که دیجی بالاخره کار خودشو میکنه 😅😅😅

دغدغه ات تو حلق ترامپ

اتفاقا مشکلات خیلی زیاده دغدغه خیلی زیادی دارم ولی اینیکی واقعا رومخم بود😊

چقد حوصله دارین سه روز عروسی من ی روز عروسی رو بگذرونم یاید ی هفته استراحت کنم تا بشوره ببره😁

😂😂دیگه رسممونه