2777
2789
عنوان

به شوهرم یاد دادن که توعروسیمون نرقصه😊

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 29 پست
اره مامانمم میگه که دیجی بالاخره کار خودشو میکنه 😅😅😅

اره بابا  

جو گیر هم میشه هی پی جی میگه داماد بیاد فلان کنه بیشتر کنه 

یک درصد هم نیومد تو برقص مخصوصاً اگه داداش داری برقص و کیف کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو نمیتونم بخاطر حرف بقیه یه عمر حسرت بخورم که چرا با هم نرقصیدیم با زبون راضیش کن بگو تو ...

اره اینارو گفتم راضیش کردم خواهرش نشسته گفته که وایییی نرقصیا ها یه عمر سوژه خنده فامیل میشی

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

اره بابا جو گیر هم میشه هی پی جی میگه داماد بیاد فلان کنه بیشتر کنه یک درصد هم نیومد تو برقص مخصوصا ...

چشم عزیزم😍

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

بگو رقص همون رقصیه که تو جشن مردونه انجام میدی چه اتفاقی میخواد بیوفته که سوژه ی فامیل شی

اره بابا همسرم رقصش قشنگه مردونه س. آذری هم بلده سرسنگین اصلا رقصش جلف نیس که بگن دوماد سبک بود. ولی چون تو فامیل هیچ پسری نرقصیده میگن که اینم نباید برقصه بین خانوما😂

خب اگه رسم نیس برقصه دیگه بی خیالش بشین

حالا ماها که میرقصیم علتش اینه که نرمالایز شده این مسئله

دلیل نداره اگه رسم نیس حتما برقصونین دامادو

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خب اگه رسم نیس برقصه دیگه بی خیالش بشینحالا ماها که میرقصیم علتش اینه که نرمالایز شده این مسئلهدلیل ...

اره اصلا تو فامیلمون نیست.  ینی رقص تانگو رو که توخواب هم نمیتونیم ببینیم😂فقط عروس میرقصه دوماد شاباش میریزه و دست میزنه.هییی بازم نمیدونم چی میشه

اره اصلا تو فامیلمون نیست. ینی رقص تانگو رو که توخواب هم نمیتونیم ببینیم😂فقط عروس میرقصه دوماد شاب ...

همونم خوبه بابا

حالا مال ماهام شب عروسی تبدیل به خردادیان نشدن همچین

در همون حد مردای دیگه

عملا رقصیدن یا نرقصیدن داماد اهمیت خاصی نداره😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

همونم خوبه باباحالا مال ماهام شب عروسی تبدیل به خردادیان نشدن همچیندر همون حد مردای دیگهعملا رقصیدن ...

😂😂😂😂اره بابا

از این میسوزم همسرم اهنگشم انتخاب کرده بود یه اهنگ ترکی که تو عروسیمون به این میرقصم 😂حالا بازم ببینین چی میشهه

😂😂😂😂اره بابااز این میسوزم همسرم اهنگشم انتخاب کرده بود یه اهنگ ترکی که تو عروسیمون به این میرقصم ...

میرقصه حالا

مال منم قرار بود فقط تانگو و رقص شاباشو برقصه

گف بقیشو میشینم دیگه

ولی خب حضور فعالی داشت

صد بارم دامن منو لگد کرد

واسه همین میگم رقصش فایده خاصی نداشت

میرقصه حالامال منم قرار بود فقط تانگو و رقص شاباشو برقصهگف بقیشو میشینم دیگهولی خب حضور فعالی داشتصد ...

اره  تالار یجوریه ادم یهو جوگیر میشه😁😂😂