2777
2789
عنوان

یک هفته بعد از رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 20 پست

ببین این چیزا دفترچه راهنما نداره که تو روز چندم چی بگی ، ولی درکل تحت تاثیر اسم رابطه قرار نگیر بذار احساست خودبه خود ایجاد بشه. ادا نباشه. دلی باشه. که خب همچین چیزی زمان نسبتا زیادی میبره. یکی دوهفته قطعا خیلی زوده واسه عزیزم دوستت دارم و این حرفا. فعلا باهم رفیق شید صمیمی شید ببینید همدیگه رو میفهمید یا نه. وقتی حالتون کنار هم خوب بود و خوش گذشت خودبه خود اون فاز رمانتیک پیش میاد. این نظر منه

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این چیزا دفترچه راهنما نداره که تو روز چندم چی بگی ، ولی درکل تحت تاثیر اسم رابطه قرار نگیر بذا ...

اره اما اون میگه من نمیتونم نگم

وقتی میگه من نمیگم فک کنم ناراحت میشه 

اره اما اون میگه من نمیتونم نگموقتی میگه من نمیگم فک کنم ناراحت میشه

از سر اجبار و چون اون گفته پس منم بگم چیزی رو انجام نده. 

اون احتمالا داره تورو بمباران احساسی میکنه. به خودت فرصت بده تا ببینی خودشو بهت ثابت میکنه و احساست قوی تر میشه نسبت بهش یانه. 

ناموسا همه چی تموم شد؟😐