2777
2789

من از وقتی شیر میدم لاغر شدم و بچه ام تپل شد از طرفی اشتهای من بشدت زیاد شد و ضعف شدید داشتم و یکم چاق شدم اتفاقا اونم یه بچه با فاصله چهارماه کوچیکتر از بچه من داره و تصمیم گرفته شیر خودشو نده و رژیم گرفت و لاغر شد بعدم برگشت گفت عجیبه برام هر مادری که دیدم شیرخودشو میده اتفاقا لاغرتر شده ولی تو چاق تر شدی!من به دل نگرفتم.بهش گفتم پسرم خیلی خوب شیر میخوره منم واسه همین ضعف میکنم خیلی و خوب غذا میخورم برای همین دوتاییمون تپل شدیم و خندیدم..شما بودی چی میگفتی؟!

خوب گفتی به اون چه اتفاقا اصلا رژیم نگیر تو این دوران و خوب بخور ک پوکی استخوان و دندان درد نگیری

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیازی به توضیح به کسی نیست

منم باردارم شکمم معلوم نیست جاریم گفت من با اون همه خورد و خوراک بچم یه ذره بود وای بحال بچه تو!

لبخندی زدم و گفتن بچه درشت یا ریز بالاخره بزرگ میشه

بعضیا بلد نیستن حرفشون رو مزه مزه کنن همینطوری تف میکنن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

خب اصلا چیزی نگفته ک حساسی،😑..ی حرف معمولی همبن

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

منم شیر میدادم برعکس بودم چاق میشدم بکو غذاشو من میخورم ناراحتی شو تو نکش یبار اضافه وزن میگیری 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

هیچی حرف مردم تفسیر ناجور نکن دشمن فرضی نساز

اخه مساله اینجاس اگر همینو به خودشون بگی میخوان قورتت بدن..میدونم بی منظور بود ولی اگر کسی بهشون اینجوری بگه سریع و تند جواب میدن