2777
2789
ب حاجتتون نرسیدید؟

نه نرسیدم به چیزی که اون موقع میخواستم ولی بعدش متوجه شدم اصرار بیخود بوده و خدا چیز بهتری برام در نظر گرفته بود 

ولی درکل من زیاد شنیدم که حاجت میده اگه به صلاح آدم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت می شه ...بهم گفت همون شب جمعه دلش برام تنگ شده و با مامانش داشته راجع به من حرف می زده که نمی ...

الان اونی که خوشم ازش میاد یه ماه در ارتباط بودیم و الانم یع ماه میشه حرف نمیزنیم دلم پیشش گیر میخام برگرده که راحت بتونم فراموشش کنم اکه ب صلاحم نیست

الان اونی که خوشم ازش میاد یه ماه در ارتباط بودیم و الانم یع ماه میشه حرف نمیزنیم دلم پیشش گیر میخام ...

بخون پس..

نشد ۱۱ بار ضحی رو بخون این یکی سه روز پشت سر همه و بعدش یه دعای خاصی داره....حتمااا سرچ کن

بخون پس..نشد ۱۱ بار ضحی رو بخون این یکی سه روز پشت سر همه و بعدش یه دعای خاصی داره....حتمااا سرچ کن

مرسی فدات من امروز یهو ب ذهنم رسید ینفر دو شب پیش تایپک زد منم کلی سرچ زدم دیدم همه حاجت گرفتن برا دل خودمم باشه میخونمش چون تو ذهنم باهاش رویا ساخته بودم خخخخ

نه...یه ویژگی بدی داشت که در عین جذابیتش ...برای ازدواج خوب نبود اون ویژگی و من خواستم که جدا بشیمخی ...

منم نمیدونم چی بود و چیشد ایا راست گفت یا بهانه دوس دارم یبارم شده برگرده که کاملا برام اشکار بشع بعد بتونم راحت دل بکنم