2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد نیست یکم تو قیافه است

ل امروز پیشش بودم برخوردش بد نبود ... اما اگه این دفعه قیافه گرفت بهش می گم رقیه و این همه ادا!!! (جاست فور فان  )

مدیر پیج tutoring_room@ آموزش زبان انگلیسی

من قبلا پیشش میرفتم ولی خیلی انرژی منفی بود خوشم نیومد.دکتر باید مهربون باشه آرامش بده به زن باردار

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩

مامانای گلی هم که با دکتر رقیه عیدی زایمان کردن لطفا بیان تجربه شون به اشتراک بذارن. من خودم تحت نظر دکتر حجت هستم اما می خوام یکی دوتا دکتر دیگه رو هم امتحان کنم. 

من قبلا پیشش میرفتم ولی خیلی انرژی منفی بود خوشم نیومد.دکتر باید مهربون باشه آرامش بده به زن باردار

ااا جدی؟ اون که درسته ... الان پیش کی می ری؟

ااا جدی؟ اون که درسته ... الان پیش کی می ری؟

من که الان باردار نیستم ولی تو بارداریم پیش مژگان جهانفر میرفتم خیلی مهربونه کلی بهت آرامش میده و حواسش به همه چیز هست

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
ل  امروز پیشش بودم برخوردش بد نبود ... اما اگه این دفعه قیافه گرفت بهش می گم رقیه و این همه ادا ...

من تو بارداری اولم تحت نظرش بودم خیلی راضی بودم.تو قیافه ک هست یعنی کلا اروم و کم حرفه ولی من ک راضی بودم.برا این زایمانم احتمالا برم پیشش .هنوزم مطبش خیلی شلوغ میشه و معطلی داره?

خدایا خودت مواظب گل پسرام باش❤❤
سر این بارداریم چون مطبش ازم دوره سختم اومد برم پیشش ولی از این ماه اگه بتونم حتما تحت نظرش میرم.ویز ...

پس بارداری قبلی پیشش زایمان نکردی؟ با دفترچه الان ۳۳۰۰۰ تومن می شه. من امروز بدون نوبت و اورژانسی رفتم، منشیش همکاری کرد منو سریع فرستاد داخل. ولی ۷، ۸ نفر بودن. خود منشی گفت معطلی زیر ۲ ساعته معمولا. من که مطب دکتر حجت زیر ۳ ساعت نمی رم داخل. 😁😁😁