2777
2789

چرا موقع پیاده روی سریع حتی اگه اولاش یواش راه برم بعد شروع کنم تند برم سمت چپ زیر قفسه سینم و بالای معده خیییلی شدید میگیره و درد میگیره به طوری که نمیتونم راه برم حتما باید چند دقیقه وایسم تا خوب شه بعد راه برم؟؟؟ گرفتگی عضلات؟ 

آیا کسی اینطوریه؟ 

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه چون بلد نیستی درست ورزش کنی ب خودت داری اسیب میزنی

باید یواش یواش شروع کنی اول روزی پنج دقیقه بعد فرداش ده دقیقه اینطور زیاد کن

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
با قد 160 59/58 کیلوعم

خوبه حدود ۳ کیلیو اینا اضافه وزن داری ۵۵ بشب توپر حساب میشی 

سعی کن ۵۵ بشی ثابت نگهداری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قبلش نرمش کن

و در حد راه رفتن آروم شروع کن

تا بعد چند وقت بدنت عادت کنه

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

خوبه حدود ۳ کیلیو اینا اضافه وزن داری ۵۵ بشب توپر حساب میشی سعی کن ۵۵ بشی ثابت نگهداری

50هدفمه

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

دل درد میگیری ؟

نه قفسه سینه درد میگیره و

زیر سینه چپم درد میگیره 

بالای معده

50هدفمه

اوووو چخبرههههه ۸ کیلو عدد زیادیه ب خودت فشار نیار برای رسیدن ب خواستت باید خیلی صبر کنی

بزار بگم اگ به خودت فشار بیاری چی میشه

لاغر میشیا 

ولی ترک پوست 

شلی شکم و بازو و ران

باسنت خدافظی میکنه 

پس میدونی چیکار کن همون پیاده روی رو برو پلی میخوای تندش کنی روزی پنج دقیقه اضافه کن 

مثلا روزش اول پنج دقیقه حتی اگ روز اول دیدی فشار امد قطع کن فرداش دوباره همونقدر برو تا وقتی دیگه درد نگیره نباید ادامه بدی 

بدن سازی ک میری هیچی

اگ نمیری برو قطعا بدنت شل نمیشه

ترک پوستی هم زدی صورتی بود کرم ترک پریم بزن می‌ره 

اها یه چیز دیگه حواست باشه رژیم گرفتن ب معنای نخوردن نیست ب معنای درست خوردنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوووو چخبرههههه ۸ کیلو عدد زیادیه ب خودت فشار نیار برای رسیدن ب خواستت باید خیلی صبر کنیبزار بگم اگ ...

من آرزومه باسنم بره🤣💔

ولی من اصلا ترک پوست ندارم 

فیتنس تیاریکس هم از بچگی میرفتم 

بازم مرسی از راهنماییت❤❤❤

من آرزومه باسنم بره🤣💔ولی من اصلا ترک پوست ندارم فیتنس تیاریکس هم از بچگی میرفتم بازم مرسی از راهنم ...

ترک پوستی نداری میدونم میگم میزنی برای کاهش وزن منظورم اینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آرزومه باسنم بره🤣💔ولی من اصلا ترک پوست ندارم فیتنس تیاریکس هم از بچگی میرفتم بازم مرسی از راهنم ...

فدات

1
5
10
15
20
25
30
35
40