2777
2789

امروز مامانم به نامزدم زنگ زد هنوز عقد نکردیم نشون هستیم یکساله 

قبلشم یکسال باهم بودیم

مامانم زنگ زد گفت میلاد ظهر بیا اینجا برا نهار نامزدم وقتی اومد همش سرش تو گوشیش بود یا زیاد اصلا بهم توجه نمیکرد بوسم کرد و بعد گفتم چرا ناراحتی چیشده؟گفت هیچی گفتم توروخدا چیشده بعد دعوام کرد گفت چرا قسمم میدی اه اه اه عجب بدبختی گیرکردم من💔🙂

منم ناراحت شدم وقتی خواست بره تا دم در حال بدرقش کردم دیگه بیرون نرفتم مامانم تا بیرون بدرقش کرد

بعد زنگ زد که چیع نگفتی این بیچارع میخواد بره تهران شاید برنگشت بزار برم بدرقش کنم بعد قطع کرد

بهش پیام دادم گفتم  چته دنبال بهونه بودی که دعوا راه بندازی

من نگرانت شدم که قسمت دادم گفتم چیشده چراناراحتی بعد گفتم باشه حالا که حرفای من برات عذابع دیگع بهت پیام نمیدم که مزاحمت بشم  گفت ناراحت نبودم یکم کمرم درد داشت فقط همینو گفت

بعدشم گفتم باشه رفتی تهران مراقب خودت باش یواش یواش رانندگی کن اگه خوابت اومد بزن کنار بخواب

پیامامو سین زد دیگع یکساعته که جوا نداده

منم بهش پیام دادم‌نوشتم یادم نمیاد بهت بدی کرده باشم که انقد بی محلم کردیو پیامامو جواب ندادی

دوس ندارم خودمو به کسی یاداوری کنم که ازم فراریه

موفق باشی خدانگهدار

وقتی انلاین شد گفت من دارم میرم حلالم کن

گفتم چیزی شده؟ گفت نمیدونم فک کردم شدع بعد یه گیف براش فرستادم سین زد دیگع چیزی نگفت 

منم اعصابم خورد شد گفتم خدانگهدارت باز اونم پاک کردم دیگع چیزی نگفتم

بعد نامزدم پیام داد گفت تو جاده ام بزار بفهمی نمیشه جوابتو بدم تصادف میکنم مثل قبل

بعد گفتم باشه فعلا

بعد بهش پیام دادم گفتم میرم باشگا اونم جوابمو داد

چی از جونم میخاید تو نی نی سایتم دس از سرم برنمیدارید

بعد زا اون باز یبار دیگه پیامامو سین زد بی جواب گذاشت 

بازترسیدم زنگ زدم گفتم نرسیدی گفت ن هنوز

بعد از اونم جواب پیاممو داد

باز پیام دادم سین زده جواب نداده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آنقدر نازشو نکش😐

مگ‌دختره انقد لوسه 

بهش بگو خجالت بکش مگ بچه ایی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

عزیزم اعصابش از یه جایی خورده، تا خودش زنگ نزد نه زنگ بزن و نه پیام بده، بزار اعصابش آروم بشه خودش پیام میده،مردا وسط گرفتاری هاشون نیاز دارن تنها باشن، رابطه رو هم کش نده، بهتره بری سر زندگی هر چه زودتر

خب اون بیشعور

میپیچه به تو 

تو مثه اون نباش 

مادرشو آوردی جلو چشش اینقدر گیف و گوف براش فرستادی تو جاده 

ولش کن بزار بره یارو گوساله 

تا به سلامت برسه گوسفند 

تو خودتو کردی مزید بر علت ؟

عزیزم اعصابش از یه جایی خورده، تا خودش زنگ نزد نه زنگ بزن و نه پیام بده، بزار اعصابش آروم بشه خودش پ ...

من کار ندارم راضیم زودتر عروسی بگیریم خودش دوس نداره