۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 320 عنوان بچهاااااااااااااا این ژل 58 بازدید | 5 پست ژل ضدجوش پرودرما کسی دکتر داده کلا پکشو بهش استفاده کرده خدایا خیلی جوش میزنم هروز گریع میکنم جوشای ریز قرمز ای خدااااا بمیرم راحتشم خوب میشن جوشا؟😭 1404/07/12 | 23:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arinasorii عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 2442 ببین ژل شسشتشوی هیدرودرم مخصوص پوست چرب بگیر به علاوه پماد تترا سایکلین مرتب بزنبه مرور جوشات بهتر میشن من خودم داغون بودم ولی الان خوبه
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 320 ببین ژل شسشتشوی هیدرودرم مخصوص پوست چرب بگیر به علاوه پماد تترا سایکلین مرتب بزنبه مرور جوشات بهتر م ... بخدا میترسم بدترشم قرص داکسی سایکلین خوردم معدم داغون شد پوف هیچی نزنم حس میکنم بهتره
arinasorii عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 2442 بخدا میترسم بدترشم قرص داکسی سایکلین خوردم معدم داغون شد پوف هیچی نزنم حس میکنم بهتره ببین قرص نیس پماده من خودم هزار دارو درمان استفاده کرد فایده نداشت اینکارو کردم مرتب روزی دوبار اول تمیز صورتمو میشتم بعد قشنگ میزدم به صورتم تا سه ماه مرتب بزن