2777
2789
عنوان

پسری که عاشقه ولی بخاطر

162 بازدید | 16 پست

پسری که همکارشو خیلی خیلی دوست داره میشه گفت عاشق ولی نه عاشق بیشتر علاقمند به همکارشه دو سالو نیم کنارشه و کامل شناختتش ولی مستقیم بهش نمیگه که عاشقشه بهش میگم چرا نمیگی میگه اگه بگم حرمت همکاریمون نابود میشه و اون میترسم معذب بشه میگه وقتی مهاجرت کردم بهش میگم که دوستش داشتم 

البته دختره فهمیده از همون روز اول ینی از دو سال پیش فهمیده رفتار دختره ام خیلی خوبه باش 

نظرتون چیه ؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جرعت جلو اومدنو‌ نداره همش حرفه

از یه طرفم پسره میترسه و محتاطه میگه نمیدونم دوس پسر داره یا نه برا همین که مطمن نیست نمیره جلو میگه اگه سینگل نباشه ضایع میشم خیلی 

خب چیکار کنه بندده خددا

بنده خدا اون دوستت... ن اون پسره  

دوستت بازیچه شده.   چون پسره هدفش مهاجرته.. حالا اوقات فراغت هم با این دوستت سرگرمه اگه دوسش داشت و عاشقش بود خواستگاری می‌کرد ازش

بنده خدا اون دوستت... ن اون پسره دوستت بازیچه شده. چون پسره هدفش مهاجرته.. حالا اوقات فراغت هم با ...

من با پسره صحبت کردم من دختره رو نمیشناسم ولی بهش گفتم چرا نمیری جلو که خواستگاری کنی ازش تو که اینقد عاشقشی گفت من یه بار تو عقدد جددا شدم برا همین نمیرم جلو و از طرفی نمیدونم دختره کسیو داره یا نه