2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان دارم 😔

116 بازدید | 16 پست

پریودم دو سه ماه یه بار با شایدم چهار ماه یه باره منظم نیست 

الآنم دارم از بدن دردی که شبیه پریودها میمرم ولی پریود نمیشم 

به نظرتون خودم خودسرانه بدون توصیه پزشک مدروکسی پروسترون بخورم یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزانه حتما نیم ساعت پیاده‌روی سریع داشته باش

یوگا کار کن

مرغ و لبنیات رو بذار کنار گل

دوسین هم عالیه، دستورش تو نت هست درست کن بخور

مصرف روزانه کلم بروکلی هم خوبه برات

از همه مهم‌تر استرس رو کنترل کن، با هر روشی که دوست داری مدیتیشن، نماز، نقاشی، نوشتن هر چی

خیلی بهتر میشی مطمئن باش

سرخود اصلا دارو نخور

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

نگران نباش این بیماری رو جدیدا همه دارن،خودمم دارم اتفاقا همین امروز دکتر بودم خودسرانه هیچ دارویی م ...

خواهر منم دارم حالم خیلی بده دکتر ب شما چی گف چی داد دارو

من چن ماهه پریود نشدم یا مشم درحد ی لک بینینه

روزانه حتما نیم ساعت پیاده‌روی سریع داشته باشیوگا کار کنمرغ و لبنیات رو بذار کنار گلدوسین هم عالیه، ...

خواهر منم دارم حالم خیلی بده دکتر ب شما چی گف چی داد دارو

من چن ماهه پریود نشدم یا مشم درحد ی لک بینینه

خواهر منم دارم حالم خیلی بده دکتر ب شما چی گف چی داد دارومن چن ماهه پریود نشدم یا مشم درحد ی لک بینی ...

تنبلی تخمدان ندارم خوشگل‌خانم

فقط مراعات می‌کنم که مبتلا نشم🥲 ولی خب همش با اصطلاح سبک زندگی و کنترل استرس درست میشه

استرس لعنتی خیلی مهمه

یه اصطلاح هم هست میگن رحم سرد شده، سعی کن سردیش رو از بین ببری، دوسین که گفتم عالیه براش.

من دو ماه پیش پریود نشدم کلا، این ماه هم عقب افتاده بود چند روز ولی بخاطر رعایت‌هایی که کردم بدون قرص تونستم پریود بشم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

تنبلی تخمدان ندارم خوشگل‌خانمفقط مراعات می‌کنم که مبتلا نشم🥲 ولی خب همش با اصطلاح سبک زندگی و کنترل ...

الهی هیچوقت مبتلا نشی دردت ب جونم الهی

خواهر دوسین چیه

من اصلا حالم خیلی بده 

پریود نمیشم یا درحد لک بینیه

الانم کلی جوش قرمز زدم چرکی

موهم ب سرم نمونده

الهی هیچوقت مبتلا نشی دردت ب جونم الهیخواهر دوسین چیهمن اصلا حالم خیلی بده پریود نمیشم یا درحد لک بی ...

فدات مهربون، امیدوارم خیلی خیلی زود حالت خوب بشه

باید یه قاشق چایخوری سیاهدونه رو له کنی بعد با عسل قاتی کنی همون موقع بخوری، سیاهدونه له شده رو باید سریع مصرف کرد چون سمی میشه با عسل

روزی یکی دو بار

این خیلی به گرم شدن رحم و تنبلی تخمدان کمک می‌کنه

برنج و نون سفید رو کم کن، به‌جاش سبزیجات سبزرنگ زیاد بخور مثل اسفناج، کلم بروکلی

لبنیات رو هم سه چهارماه کم مصرف کن چون باعث التهاب میشه جوش میزنی

پیاده‌روی و ورزش هم حتما تو برنامه‌ات باشه، چربی دور شکم رو که کم کنی صد پله میفتی جلو