2777
2789

من دلم نمیخواد رو خط قرمزام پا بزارن.دوست دارم با همه دوست باشم اما در حد اعتدال رابطه داشته باشم باهاشون.از صمیمیت های بیجا،بی احترامی به بهونه شوخی بدم میاد.شوخی رو دوست دارم اما شوخی های بجا و بدون خورد کردن طرف مقابل.دلم نمیخواد به دیگران اونقدی رو بدم که تو زندگیم سرک بکش و سوالای شخصی که مربوط به زندگیمه بپرسن.احترام میزارم و احترامم میخوام حالا هرچند دیگران بگن من چرا اینقدر خشکم و چرا سردم‌ ولی از نظر خودم خوبه.از نظر خودم خیلی هم خوبه 

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این جوریم .دوستم میگه مث ماست می مونی احساس نداری😑

بنظرم توقع بیجا دارن از آدم.خب مگه قراره چیکار کنیم؟ نه؟😄

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

خودتون چجوری هستین؟

زیادی مهربونم دوست دارم با آدما معاشرت کنم 

ولی وقتی بی میلی شونو میبینم ناراحت میشم 

خیلی به آدما مخصوصا اطرافم توجه میکنم برام مهمن 

ولی من براشون نیستم 

کم کم ازشون سرد میشم 

ای کاش این جوری نبودم 

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

مثل خودم باهام رفتار کننولی متاسفانه گند میزنن

شما چطور باهاشون رفتار میکنید؟

بنظرم توقع بیجا دارن از آدم.خب مگه قراره چیکار کنیم؟ نه؟😄

اره همین.

دوستم مثلا هی میره با این و اون گرم میگیره .

همه رو بغل میکنه چمیدونم اینا

بعد من که خوشم نمیاد از اینکارا و درون‌گرا ام میگه مث ماستی 

خب  خوشم نمیاد  چیکار کنم

خدایا تنهام نگذار  مراقب همسرم و فرزندم باش . تنها تکیه گاهم تویی 🌱🌱🌱🌱🌷🌷🌷🌷🌻🌻🌻🌻🌻🌻

زیادی مهربونم دوست دارم با آدما معاشرت کنم ولی وقتی بی میلی شونو میبینم ناراحت میشم خیلی به آدما مخص ...

رو خودت کار کن که اینجور نباشی.اینجوری بدتر آدمارو از خودت میرونی عزیزم

دوست دارم آدم ها حد و مرز شون رعایت کنن از صمیمیت زیاد خوشم نمیاد از سادگی زیاد و و احساس راحتی زیاد ...

دقیقا مثل من👍👍👍

رو خودت کار کن که اینجور نباشی.اینجوری بدتر آدمارو از خودت میرونی عزیزم

آره شدم مثل خودشون 

هر کی ازم سرد شد منم شدم مثل خودش 

جالبه بدونی که کلا هیچ سراغی نمیگیرن 

لیاقت احترام و توجه منو نداشتن 

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

اره همین.دوستم مثلا هی میره با این و اون گرم میگیره .همه رو بغل میکنه چمیدونم اینابعد من که خوشم نمی ...

نه من برونگرام.هرکیو دوست داشته باشم بغلش میکنم،شوخی های به جا میکنم بدون اینکه کسیو مسخره کنم،به بزرگترم به بهونه راحت بودن باهاش بی احترامی نمیکنم اما نمیدونم باز ادما چی ازم میخوان؟قبلا فکر میکردم مشکل از منه اما به این نتیجه رسیدم اصلا خودمو تغییر ندم و دست به شخصیتم نزنم اونا باید توقعشونو از من کمتر کنن

آره شدم مثل خودشون هر کی ازم سرد شد منم شدم مثل خودش جالبه بدونی که کلا هیچ سراغی نمیگیرن لیاقت احتر ...

درسته