من دلم نمیخواد رو خط قرمزام پا بزارن.دوست دارم با همه دوست باشم اما در حد اعتدال رابطه داشته باشم باهاشون.از صمیمیت های بیجا،بی احترامی به بهونه شوخی بدم میاد.شوخی رو دوست دارم اما شوخی های بجا و بدون خورد کردن طرف مقابل.دلم نمیخواد به دیگران اونقدی رو بدم که تو زندگیم سرک بکش و سوالای شخصی که مربوط به زندگیمه بپرسن.احترام میزارم و احترامم میخوام حالا هرچند دیگران بگن من چرا اینقدر خشکم و چرا سردم ولی از نظر خودم خوبه.از نظر خودم خیلی هم خوبه
خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره همین.دوستم مثلا هی میره با این و اون گرم میگیره .همه رو بغل میکنه چمیدونم اینابعد من که خوشم نمی ...
نه من برونگرام.هرکیو دوست داشته باشم بغلش میکنم،شوخی های به جا میکنم بدون اینکه کسیو مسخره کنم،به بزرگترم به بهونه راحت بودن باهاش بی احترامی نمیکنم اما نمیدونم باز ادما چی ازم میخوان؟قبلا فکر میکردم مشکل از منه اما به این نتیجه رسیدم اصلا خودمو تغییر ندم و دست به شخصیتم نزنم اونا باید توقعشونو از من کمتر کنن
خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤