2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شد😭

931 بازدید | 68 پست

یه هفته قبل عید عروسی عمه شوهرم بود البته تو شهرستان چون خانواده پسره اونجا بودن عروسی ام اونجا گرفتن . اینام چون میدونستن خیلی از فامیلا به خاطر دوری راه نمیتونن برن یه حنابندون کوچیک گرفتن واسش که همه ببینن این داره شوهر میکنه و اصلا داماد کیه چه شکلیو و این حرفا

این نیز میگذرد 

اووف من رفتم

چرا دنبال خب خب گفتن هستين !

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مادرشوهر من که مثلا خواهرشوهر عروس میشه مثل غریبه ها همون روز با یک ساعت تاخیر اومدو دست به سیاه و سفیدم نزد نشیت یه گوشه پذیرایی شدو رفت . راستی اینم بگم که عمه شوهرم نه پدر داره نه مادر دوتا داداش داره و چنتا خواهر

این نیز میگذرد 

خوب حالا الان شما دارید نقش مادرشوهرو برای مادرشوهرتون ایفا میکنید؟ هرکی هروقت دلش بخواد میره

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

مادرشوهر و پدرشوهرم میدونستن که من باردارم و نمیرم شهرستان واسه عروسی اینام چون همیشه دنبال مال مفتن گفتن مام نمیریم منم به شوهرم گفتم که حالا ما نریم مهم نیست ولی بابات داداش عروسه پدر مادرم که نداره نمیشه تنها و بیکس بره که اونا چیکار به ما دارن با هواپیمایی اتوبوسی چیزی برن شوهرمم گفت به ما چه میرن برن نمیرن نرن

این نیز میگذرد 

تا اینکه دیشب باباش زنگ زد گفت عمت اومده فردا بریم هم کادوشو بدیم هم تبریک بگیم .امروز شوهرم رفته بود که کادو بدن عمش قهر کرده بود گفته بود مامانت میتونه تو عید بره تعطیلات میتونین واسه عروسی سمت مادریت تا شهرستان برین واسه من نمیاین کسی کادوتونو نمیخواد 

این نیز میگذرد 
تا اینکه دیشب باباش زنگ زد گفت عمت اومده فردا بریم هم کادوشو بدیم هم تبریک بگیم .امروز شوهرم رفته بو ...

حق داره

اینکه دیگران با ما چگونه رفتار میکنند را ما به آنها می آموزیم.