2777
2789

جاری اولیه ی رفتار خیلی زشت نشون داد بعد پیام داد بعد ی هفته ج ندادم گفت ج نمیدی صلاح مصلحت خویش خسروان دانند و هرچی راجب من فکر میکنی خودتی بعدش چند روز قبل ترش جاری سومی کیک گرفته بهش تولد گرفتن خونه مادرشوهرم منم طبقه بالاشم ی تعارف نزد فقط پیام داد واسه جاری فلانی (اولی) تولد گرفتم جان خالی بعد ۳ روز منم جفتشون رو از همه جا بلاک کردم اینا هرشب خونه مادرشوهرن اما من خونه مادرشوهر هم برم هفته ای ی بار تایم هایی ک اونا نباشن میرن حالا جاری دوم واقعا بی حاشیس چیزی ندیدم با اون قطع رابطه نیستم اما نمیبینمش چون بقیه هستن نمیرم من حالا جاری سوم گروه زده تو ایتا من گزینه افزودن ب گروه اینام بجای هیچکس همه بود اینم منو اضافه کرده میخوام لف بدم .... خدایی میرینن ب اعصاب ادم  همین جاری سومی شوهرش تاحالا نبرده بودنش سفر دونفره ۹ ساله عروسی کرده بعد اومد ب من گفت ب شوهرم گفتم سعید(شوهر من)زنش برده مشهد تو عرضه نکردی شوهرمم گفت اون دوتا باهم گوه خوردن یا جاری اولی خواهرشوهرم میگه هرچی تو میخری حرص میخوره فقط هم این دوتا این مدلن حسود خالصن من میخوام لف بدم حالا نظرتون چیه؟

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لفت بده بعد اینکه لفت دادی برو پی وی یا زنگ بزن به اون جاری که خانم خوبیه توضیح بده که ازت ناراحت نشه و بهش بگو دیگه عضو گروه نکنه تورو 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

لفت بده بعد اینکه لفت دادی برو پی وی یا زنگ بزن به اون جاری که خانم خوبیه توضیح بده که ازت ناراحت نش ...

اونی ک خوبه تو این وادی نیس بعدم اضافه کردن ب گروه رو بستم

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

احتمالا تو رو آورده گروه از دورهمیاشون عکس بزاره که حرصت بده

لفت بده

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
اونی ک خوبه تو این وادی نیس بعدم اضافه کردن ب گروه رو بستم

شاید اگر تو لفت بدی ناراحت بشه 

بد نیست بهش توضیح بدی 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

والا از حرفاش من همین حسو کردم جدای گروه

من واقعا در جریان زندگی اسی نیستم

ولی باید همه ما خانوما تمرین کنیم سر چیزای بی اهمیت خودمونو زجر ندیم

تولد دعوتت نکردن؟ به جهنم 

حس میکنم اسی یا خیلی کم سنه یا خیلی حساس و وسواسی 

پرورده کوردم❤
احتمالا تو رو آورده گروه از دورهمیاشون عکس بزاره که حرصت بدهلفت بده

آخه جاری اولی عادت نداره استوری بزاره گذاشت عکس کیکش رو اینم به دوتا خط من ک تو گوشی های مختلفه تو واتساپ پیام داده بود بعد ۳ روز اره جات خالی نیستی ب فلانی تولد گرفتم خب من چ