adrina18254 مدیر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 3134 عنوان بابام گف گوشیتو میگیرم زدمش تو دیوار امروزم شیشه های ماشینمونوریختم | مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 50 پست گفتم حالا برو برش داردیشبامروز گرفتم ازش ب بدختیصفحه گوشیم نابود شدههه پر خط و خشه😭😭باز امشب دعوام شد باهاش سر ماشین، سنگ زدم شیشه های ماشیمونو ریختم و حرفایی بهش زدم ک دلش شکستولی بعد از عصبانیت همیشه پشیمون میشم و عذاب وجدان میگیرم ولی اون لحظه اگ عصبانیتم خالی نکنم با صدمه رسوندن، ب مرز جنون میرسم اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره 1404/07/12 | 22:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کفشبلا عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 422 از حرفاشوت عصبی میشم همه عصبانی میشن این یه چیز طبیعیه اما اینکه چه عکس العملی نشون بدی مهمه و نشون دهنده مقدار سلامت روان شماست
adrina18254 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 3134 درسته حق با توعه از این کامنت فهمیدم مشکل اعصاب روان داری زود قضاوت کردم خودت بهتر فهمیدی ❤ اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره
adrina18254 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 3134 همه عصبانی میشن این یه چیز طبیعیه اما اینکه چه عکس العملی نشون بدی مهمه و نشون دهنده مقدار سلامت روا ... اره خب ندارم سلامت روان.. اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره
کفشبلا عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 422 اره خب ندارم سلامت روان.. خوبه که خودت آگاهی نسبت به این موضوع این قدم اولیه برای درمانه شاید مشکل اعصاب شما با یه قرص ساده یا مدت کوتاهی تراپی حل بشه اگه درمان بشی خیلی راحت میشی واز این فشار میای بیرون
adrina18254 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 3134 چرا میخواست گوشیتو بگیره؟ مامانم رف گف اینموقع شب هنوز گوشی تو دستشه نمیخواد بخوابه فردا مدرسه داره اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره
adrina18254 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 3134 خوبه که خودت آگاهی نسبت به این موضوع این قدم اولیه برای درمانه شاید مشکل اعصاب شما با یه قرص ساده یا ... اره خودم میدونم همشومامانم میگه قرص فقط روانی تر میکنه ادموچون خودش تا الان همه نوع قرصیو زیر نظز دکتر خوردهخودم بدم نمیاد قرص بخورم اونا نمیزارنمیگن با حرف خوب شو(حرقای روانشناس) اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره
فربان عضویت: 1403/12/21 تعداد پست: 553 مامانم رف گف اینموقع شب هنوز گوشی تو دستشه نمیخواد بخوابه فردا مدرسه داره خب این موردی نبود که گوشیو خاموش میکردی میگفتی داشتم کانال مدرسه رو چک می کردم چشم الان گوشیمو میزارم کنار بعدم میخوابیدی
adrina18254 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 3134 خب این موردی نبود که گوشیو خاموش میکردی میگفتی داشتم کانال مدرسه رو چک می کردم چشم الان گوشیمو میزار ... من با حرف مامانمم حتی عصبی شدم چ برسه حرف بابام ک گفت گوشیتو بیار!!! واقعا یعنی برای شما این عصبی کننده نیست. اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره
کفشبلا عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 422 اره خودم میدونم همشومامانم میگه قرص فقط روانی تر میکنه ادموچون خودش تا الان همه نوع قرصیو زیر نظز دک ... دختر گلم همه که مثل هم نیستند شما با مادرت فرق میکنی اگه دکتر خوب برای راه حل خوب جلوی پات میذاره بالاخره هردردی درمان خودشو داره
adrina18254 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 3134 دختر گلم همه که مثل هم نیستند شما با مادرت فرق میکنی اگه دکتر خوب برای راه حل خوب جلوی پات میذاره ... مرسی بابت راهنمایی اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره
فربان عضویت: 1403/12/21 تعداد پست: 553 من با حرف مامانمم حتی عصبی شدم چ برسه حرف بابام ک گفت گوشیتو بیار!!! واقعا یعنی برای شما این عصبی کن ... چرا هست ولی باید سعی کنی کنترل کنی اونا هم حق داشتن خب گوشی خاموش میکردی میدادی بهشون باز صبح میدادن بهت دیگه اونا ميخواستن موقع خواب از گوشی استفاده نکنی
adrina18254 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 3134 چرا هست ولی باید سعی کنی کنترل کنی اونا هم حق داشتن خب گوشی خاموش میکردی میدادی بهشون باز صبح میدادن ... خخودم میفهمم اینارو ولی وقتی عصبی میشم انگار مغزمو ازم میگیرن اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره
فربان عضویت: 1403/12/21 تعداد پست: 553 خخودم میفهمم اینارو ولی وقتی عصبی میشم انگار مغزمو ازم میگیرن برو پیش روانشناس خودتو اذیت نکنالان درمانت آسون تره تا چند سال دیگه اگه روانشناس بفهمه نیاز به قرص داری ارجاعت میده پیش روانپزشک و به والدینت هم میگه باید قرص مصرف بشه