2777
2789
درسته حق با توعه از این کامنت فهمیدم مشکل اعصاب روان داری زود قضاوت کردم خودت بهتر فهمیدی

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه عصبانی میشن این یه چیز طبیعیه اما اینکه چه عکس العملی نشون بدی مهمه و نشون دهنده مقدار سلامت روا ...

اره خب ندارم سلامت روان.. 

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

اره خب ندارم سلامت روان..

خوبه که خودت آگاهی نسبت به این موضوع این قدم اولیه برای درمانه شاید مشکل اعصاب شما با یه قرص ساده یا مدت کوتاهی تراپی حل بشه اگه درمان بشی خیلی راحت میشی واز این فشار میای بیرون 

چرا میخواست گوشیتو بگیره؟

مامانم رف گف اینموقع شب هنوز گوشی تو دستشه نمیخواد بخوابه فردا مدرسه داره

خوبه که خودت آگاهی نسبت به این موضوع این قدم اولیه برای درمانه شاید مشکل اعصاب شما با یه قرص ساده یا ...

اره خودم میدونم همشو

مامانم میگه قرص فقط روانی تر میکنه ادمو

چون خودش تا الان همه نوع قرصیو زیر نظز دکتر خورده

خودم بدم نمیاد قرص بخورم اونا نمیزارن

میگن با حرف خوب شو(حرقای روانشناس) 

مامانم رف گف اینموقع شب هنوز گوشی تو دستشه نمیخواد بخوابه فردا مدرسه داره

خب این موردی نبود که 

گوشیو خاموش میکردی 

میگفتی داشتم کانال مدرسه رو چک می کردم 

چشم الان گوشیمو میزارم کنار 

بعدم میخوابیدی

خب این موردی نبود که گوشیو خاموش میکردی میگفتی داشتم کانال مدرسه رو چک می کردم چشم الان گوشیمو میزار ...

من با حرف مامانمم حتی عصبی شدم چ برسه حرف بابام ک گفت گوشیتو بیار!!! 

واقعا یعنی برای شما این عصبی کننده نیست. 

اره خودم میدونم همشومامانم میگه قرص فقط روانی تر میکنه ادموچون خودش تا الان همه نوع قرصیو زیر نظز دک ...

دختر گلم همه که مثل هم نیستند شما با مادرت فرق می‌کنی اگه دکتر خوب برای راه حل خوب جلوی پات می‌ذاره بالاخره هردردی درمان خودشو داره 

دختر گلم همه که مثل هم نیستند شما با مادرت فرق می‌کنی اگه دکتر خوب برای راه حل خوب جلوی پات می‌ذاره ...

مرسی بابت راهنمایی

من با حرف مامانمم حتی عصبی شدم چ برسه حرف بابام ک گفت گوشیتو بیار!!! واقعا یعنی برای شما این عصبی کن ...

چرا هست 

ولی باید سعی کنی کنترل کنی 

اونا هم حق داشتن خب 

گوشی خاموش میکردی میدادی بهشون 

باز صبح میدادن بهت دیگه 

اونا ميخواستن موقع خواب از گوشی استفاده نکنی

چرا هست ولی باید سعی کنی کنترل کنی اونا هم حق داشتن خب گوشی خاموش میکردی میدادی بهشون باز صبح میدادن ...

خخودم میفهمم اینارو ولی وقتی عصبی میشم انگار مغزمو ازم میگیرن

خخودم میفهمم اینارو ولی وقتی عصبی میشم انگار مغزمو ازم میگیرن

برو پیش روانشناس خودتو اذیت نکن

الان درمانت آسون تره تا چند سال دیگه 

اگه روانشناس بفهمه نیاز به قرص داری ارجاعت میده پیش روانپزشک و به والدینت هم میگه باید قرص مصرف بشه