2777
2789

گفتم حالا برو برش دار

دیشب

امروز گرفتم ازش ب بدختی

صفحه گوشیم نابود شدههه پر خط و خشه😭😭

باز امشب دعوام شد باهاش سر ماشین، سنگ زدم شیشه های ماشیمونو ریختم و حرفایی بهش زدم ک دلش شکست

ولی بعد از عصبانیت همیشه پشیمون میشم و عذاب وجدان میگیرم ولی اون لحظه اگ عصبانیتم خالی نکنم با صدمه رسوندن، ب مرز جنون میرسم

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم سوخت واسه بابات

خودش کرم میریزه

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

خواهر خودتو کنترل کن واگرنه بعدا کارای بدتر میکنی

نمیتونم

جای بابات بودم دیگه گوشی برات نمی‌خریدم‌بفهمی 

پسر من سه سالش بود گوشی قبلیم دادم دستش بازی کنه هی پرتش میکرد شکوندش دیگه براش نگرفتم تا قدر وسایل بدونه

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

برا بابات ناراحت شدم دخترش بهش بی حرمتی کرده هرچقدرم کارش بدبوده باشه اما برا توبیشتر ناراحت شدم چون ب خواست خودت اینکارو نکردی وبنظرم برو روانشناس وکلاسای کنترل خشم شرکت کن..حس بدیه  

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن