2777
2789
عنوان

برا دانشگاه چیا بخرم ذوق دارممم

194 بازدید | 18 پست

نتایج ارشدم اومددد

خیلی خوشحالم

میخوام دو دست مانتو ، تراول ماگ , کیف بخرم

اصلا واسه کارشناسی انقد ذوق نداشتم ،شاید چون فرهنگیان بودم 😂

ولی الان خیلی خوشحالم

پیشنهاد و استایل های دانشجویی جدید رو بگین💗

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکهههه😘

من یه کیف گرفته بودم با دفتر کلاسوری و جامدادی کوچولو

با مقنعه و دو سه مدل مانتو، تراول ماگ مینی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

مبارک باشه

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

مبارک باشه اسی جان

چه رشته ایی میخونی

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

عزیزم شما مشاوره و راهنمایی دانشگاه فرهنگیان خوندی؟ من این رشته رو خیلی دوس دارم میشه راهنماییم کنی ...

اره عزیزم 

من از 12 ام تابستون شروع کردم

تست و ازمون و برنامه

کم میخوندم گرچه

از عید اینا روزی 10 ساعت

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

مبارک باشه اسی جانچه رشته ایی میخونی

مرسی زیبا

مشاوره خانواده 😍

مبارکهههه😘من یه کیف گرفته بودم با دفتر کلاسوری و جامدادی کوچولوبا مقنعه و دو سه مدل مانتو، تراول ما ...

به به چه پر و پیموننن

مرسییی😍😍