2777
2789
عنوان

به پسر عموم گفتم ک دوسش دارم

512 بازدید | 42 پست

تاپیک قبلیپو خونده باشید میدونید که امروز قرار بود بره 

خیلی از کابرای نی نی سایت بهم گفتن بهش بگم ک دوسش دارم و بیام واکنششو بگم 

کلا امروز ک هر دومون یه بغضی داشتیم از صبح 

بچه امروز از صبح ک خونشون برم تا خود فرودگاه از پیشم جم نمیخورد،همش بهم میگفت دلم برای تو بیشتر از همه تنگ میشه چشماش قرمز میشد خودشو نگه داشته بود اصلا یه حالی بود تو عمرم اینجوری ندیده بودمش 

گربشم سپرد ب من گفت خودم مراقبش باشم 🙂

برام گردنبند خریده بود انداخت گردنم گفت هروقت دلت تنگ شد این گردنبندو نگاه کن یاد من بیوفتی

منم براش ی ساعت خریده بودم ک همیشه دستش باشه میدونستم عاشق ساعته

خلاصه ک رفته بودیم فرودگاه  بچه ها اصلا نگم واقعا سخت بود از یه طرف همه براش خوشحال بودیم ک میره ی اینده روشن داشته باشه از ی طرف از همون لحظه ک نرفته بود دلمون براش تنگ شده بود 

دیگه اخرین نفر اومد سمت من رو بوسی کردیم خداحافظی کنیم تو بوس دوم دم گوشش گفتم 

خیلی دوست دارم مراقب خودت باش 

یه لحظه دست بچه سرد سرد شد 

من خودمم یخ کرده بودم یخ یخ بودم اصلا از خودم تعجب میکردم انگار من این حرفو نزده بودم 

بعد محکم بغلم کرد گفت منم خیلی عاشقتم یه بغض غلیضی هم داشت ولی چشماش میخندید 

دیگه خداحافظی کردیم و رفت 

پروازش ۴ ساعت پیش بود 

فک کنم رسیده دوحه الان 

چت تلگراممو باهاش باز کردم دیدم برام اهنگ هرگز نمیتوانیم جدا جدا بمانیم حمید هیرادو فرستاده 

زیرشم نوشته بود دیر گفتی دوست دارم که دلمو بسوزونی؟ خوب دلبری کردن بلدی؛اینو با خودم یادگار میبرم با همون لحنی ک گفتی تا اخر عمرم نگه میدارم 

بعضی وقتا واقعا خودمم باورم نمیشه یه نفر اینجوری دوسم داره🥲

ولی حال من تعریفی نداره؛از وقتی رفته دارم گریه میکنم 

کسایی که عزیزشون مهاجرت کرده میدونن انگار ی تیکه از وجودت داره ی جای دیگه زندگی میکنه و تو هم نمیتونی ببینیش نمیتونی لمسش کنی نمیتونی بوش کنی🙂و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فانتزی خوبی بود

در ضمن محرم و نامحرم هم در نوشته هات رعایت کن

پسرها اینقدر فانتزی نیستن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

رمان میخونی؟

مینویسه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".