2777
2789

۱۵ سالشه فقط مدرسه و کلاس زبان میره یعنی فقط این دو جا میخواد بره برای زمستون و پاییز یه سویشرت پشمی تقریبا مثل کاپشن یه سویشرت نازک یه پالتو یه پافر بلند سبز و یه کوتاه مشکی خریده الان قهره میگه بچه ها هر روز یه لباس میپوشن برا من تکراریه لباسام به نظرتون حق داره

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حق نداره😐 این بره دانشگاه چی میشه😐😂

اصلا پدرمون دراوره من از کلاس سوم تا دبیرستان به گوشی داشتم بسیار خوشحال و خرم و راضي اون وقت این هر سال گوشی عوض میکنه الانم آیفون میخواد😵‍💫😑

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

اگه جدید خریده با پشت دست یکی بخابون تو دهنش اگه از قبل داره حق داره دلش بخادمنم میخام

نه امسال خریده واقعا میخوام بزنم لهش کنم😁😂

بستگی به مقدار خرید خودتون و شرایط مالیتون داره.

و اینکه شاید بچه های مردم بخوان خودشون رو بندازن تو چاه،اون هم باید بندازه و خجالت بکشه از اینکه ننداخته؟

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
بستگی به مقدار خرید خودتون و شرایط مالیتون داره.و اینکه شاید بچه های مردم بخوان خودشون رو بندازن تو ...

وضع مالی مون متوسطه ولی نصف خرج خونه مال اینه اصلا خیلی دهن بینه مثلا دوستش دستبند طلا خرید گف تو چرا نمیخری پدر مارو درآورد النگو فروخت ۳۰ تومن گذاشت روش یه دستبند عین همون خرید دو روز بعد گف دلمو زده نمیخوام عوضش کنین ما هم نکردیم دو روز بعد گم و گور شد گف گمش کردم دوستشم خیلی از ما بالاتره باباش ماهی بالای صد درامد داره