۱۵ سالشه فقط مدرسه و کلاس زبان میره یعنی فقط این دو جا میخواد بره برای زمستون و پاییز یه سویشرت پشمی تقریبا مثل کاپشن یه سویشرت نازک یه پالتو یه پافر بلند سبز و یه کوتاه مشکی خریده الان قهره میگه بچه ها هر روز یه لباس میپوشن برا من تکراریه لباسام به نظرتون حق داره
سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌
به خودم بود میزاشتم از گشنگی بگیره حیف تربیتش به من واگذار نمیشه
وای نمیدونم چرا بچه کوچیکتر برای بعضیا عزیز تره
داداش کوچیک منو گذاشتن غیر انتفاعی شصت میل هزینشه درس خون هم نیس پی رفیق بازیه بعد سال کنکور پول کتاب تست خریدن منو با اصرار و زور میدادن بهم ، ادم دلش میشکنه
لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلم برا پدر مادرم میسوزه احه کل پولشون این بالا میکشه منم اینطور خرج کنم چیزی براشون نمیمونه
دقیقا ادم دلش میسوزه ، منم . البته الانا نسبت ب قبل ی مقدار بیشتر خرج میکنم
لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد
وای نمیدونم چرا بچه کوچیکتر برای بعضیا عزیز تره داداش کوچیک منو گذاشتن غیر انتفاعی شصت میل هزینشه در ...
اره به خدا منو میخواستن خود ساخته بار بیارن ۳ سال برا یه ساعت خودمو پاره کردن داشتنو و نمیدادن که لوس نشم اون وقت این خانوم در حد شاهزاده ها زندکی میکنه بهترین لباس کلاس گوشی غذا مدرسه تهشم از عالم و آدم شاکیه همیشه بدهکاره هر روز یه مشکل درست میکنه یه روز گوشی میبره مدرسه یه روز سیگار میکشه یه روز دعوا میکنه تا حالا ده بار مدیراش مارو خواستن گفتن بی ادب و تنبل و بی نظمه وای بازم جون مامان بابام براش میده
سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌
خوب اون خیلی خوب شما رو شناخته و نقطه ضعف پیدا کردهشما هنوز نشناختینشوقتی روی موضوع غیر منطقی پافشار ...
کاش مامان بابام بفهمن فقط میگن بچس گناه داده دو روز دیگه به خدا هممونو به خاک سیاه میشونه باورت میشه چیزی بخواد ندیم خودش یواشکی طلا یا پول برمیداره میره میخره چیزی هم بهش میگیم میزنه زیر گریه که غلط کردم ببخشید اگه قبول نکنیم میگه خوب کردم دلم خواست میرع