2777
2789
عنوان

شوهرم بعد از چند روز قهر بالاخره اومد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 123 پست
عزیزم سر چی دعواتون شده؟ ا

کلا از قبل عید یه چیزیش بود جمعه من تو حیاط دلشتم گلارو اب میدادم تا اومد منم با شیلنگ بهش اب پاشیدم فقط واسه شوخی اونم پسر عموش همراهش بود بعد اومد تو خیلی عصبانی شد و رفت خونه خواهرش تا امروز

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید غیر مستقیم بهت گفته که با خانوادش سعی کنی خوب شی ....شما نباید داد و بیداد میکردی ..ایشون نشستن باهاتون در ارامش حرف زدن ..باید شما هم همونجور مثل خودشون حرفتو ميزدي 

خواهرش چی بهتون پیام داد ؟

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

ببین اون خواهرشو موذیت رفته رو مخش 

همین کاری که گفتم بکن حرف مهریه بشه میتمرگه سر جاش به هیچ عنوان از خونه نرو قانونی هم نمیتونن بیرونت کنن 

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

عزیزم بشین تو خونت 

هر کی مشکل داره بره طلاق بده 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
شاید غیر مستقیم بهت گفته که با خانوادش سعی کنی خوب شی ....شما نباید داد و بیداد میکردی ..ایشون نشستن ...

ادم عوضیه هیچ وقت طرف من نبود حتی وقتی که خودشم میدونست حق با منه ولی همش کوتاه اومدم 

شاید غیر مستقیم بهت گفته که با خانوادش سعی کنی خوب شی ....شما نباید داد و بیداد میکردی ..ایشون نشستن ...

والا

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
ببین اون خواهرشو موذیت رفته رو مخش  همین کاری که گفتم بکن حرف مهریه بشه میتمرگه سر جاش به هیچ ...

خدا ازشون نگذره اخه مهریم خیلی کمه همش میگفتم فقط عشق باشه مهریه چیه 

تواناییشو داره ک بده😔

اصلا نرو، می ره دادگاه میگه همسرم ترک منزل کرده که نفقه نده، بعدم خونه اگر اجاره باشه پس میده می ره خونه مادرش، وقت دادگاهم میاد گریه زاری ندارم میکنه، 

بنظرم برای زندگیت بجنگ، حداقل یکسال دیگه تلاش کن همه چیز و درست کنی، اگر نشد به جدایی فکر کن، که بعدها خودتو سرزنش نکنی که اگر میموندم خوب میشد و فلان...