2777
2789
عنوان

شوهرم بعد از چند روز قهر بالاخره اومد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 123 پست

خب دو ساله ازدواج کردیم 22 و اونم24 ولی کلا دعوا داشتیم از قبلم ولی از قبل از عید رفتارش باهام عوض شده 

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو باشه اول مهریه م رو بده و تا زمانی که مهریه م رو ندادی نه خونه بیا نه از خونه ت میرم بعد ازت طلاق میگیرم اونوقت میشینه سر جاش چرا از خودت ضعف نشون دادی 

اون اومده یه حرفی پرونده تا تو با خانواده ش کنار بیای چقدر ساده ای به خدا

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
همونی که شوهرتو با آب خیس کرده بودی و خواهرشوهره بهت پیام داده بود؟؟؟!!!نه نرو....هیچ کس نمیتونه تو ...

اره من همون بدبختم

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙

به نظرم اگر واقعا مشکلتون جدی نیست و دعوا سر خانواده ست الکی زندگیت رو بهم نزن.به فکر درست شدن رابطه تون باش به جای اینکه دادو بیداد کنی بشین باهاش صحبت کن ببین ازت چه انتظارایی داره وقتی شما سه موردش رو مثلا انجام دادی همسرت هم خود به خود طرف شما میشه

خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)
خب دو ساله ازدواج کردیم 22 و اونم24 ولی کلا دعوا داشتیم از قبلم ولی از قبل از عید رفتارش باهام عوض ش ...

برین مشاوره

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤