2777
2789
عنوان

سیسیای گلم کجایین😱🤣

62 بازدید | 10 پست

کجایین خوشگلا

از تعلیقی این یکی کاربریم در اومدم😄

چه خبر چه میکنین  روزتون چطور بود

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر خوب بود امروز 

...نگار هستم...وزن شروع رژیم۱۱۸هر کی امضامو دید برام دعا کنه که بتونم وزن کم کنم و اراده داشته باشم خیلی خسته شدم از این اوضاع راهنمایی یا تجربه ای هم داشتین ممنون میشم بهم بگین
گعنپ

بچه لرسونی؟

...نگار هستم...وزن شروع رژیم۱۱۸هر کی امضامو دید برام دعا کنه که بتونم وزن کم کنم و اراده داشته باشم خیلی خسته شدم از این اوضاع راهنمایی یا تجربه ای هم داشتین ممنون میشم بهم بگین
بچه لرسونی؟

لرزاده هستم

ولی لرستان زندگی نمیکنم اما روحم اونجاست 

لرستان قلب اولمه خوزستان  قلب دومم 

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

عزیزم انشالله هر جا هستی خوش باشی

والا منم عاشق خوزستانم اصلا وقتایی که میریم اونجا احساس غریبی نمیکنم ❤❤❤