2777
2789
عنوان

تجربه از کانون ماز و قلمچی

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماز برای هیچ شهری حضوری نیس

بعضی شهرا حضوری هم داره 

من شیرازم و اگه ثبت نام از نمایندگی باشه حضوری هم میشه، فک کنم 3 یا 4 تومن هزینش بیشتر میشه 

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 
الهی عزیزم شوهرت چند سالشه چه خوب که خانواده هاتون موافقت کردن

24

نههه خانوادم مخالف هستن 😂هنوزم اجازه عقد ندادن من خودم آرامشم بیشتره پیش اون تا خانوادم من رفاه رو فقط پول نمیبینم من خونه خودمون آرامش روانی واقعا ندارم هنوزم سعی دارن بهم بزنن اما خب من انتخابمو کردم خیلی هم زوده اما خب همونجا که آدم دلش خوشه باید بره 

عزیزم به خودت بستگی داره اینکه ازمونا رو بدی تست بزنی چقدر مطالعه داشته باشی وگرنه یکی از دوستام ماز ...

من دهم خیلی ضعیف بودم یازدهم خیلی نسبتا خوب شدم الان که سال آخرمه تمام تلاشم میکنم من هدف هم نداشتم الان اگر خدا بخواد  تصمیمم رو گرفتم 😂

چرا حضوری هست من شیرازم الماس رو ثبت نام کنی حضوری میتونی بری بدی حالا برای بقیه شهر ها خبر ندارم ول ...

منم شیرازم 

اره الان طرح جدید اومده گفتن حضوری هم داره اما مبلغ بیشتری میگیرن 

فکر کنم فقط ازمون ها الان حضوری شده 

من الان ماز ثبت نام کردم باید چکارکنم؟ برنامه ماز رو دانلود کنم!؟ چطوری میتونم از کلاسا و پنل ها استفاده کنم اصلا پشتیبان چیزی بهم نگفت

اون چی میخونه؟

اون رشتش ریاضی بوده با رتبه 200 دانشگاه دولتی تا چند ترم خوند در کنار درس کار هم می‌کرد بعد الان دیگه نمیره مغازه گرفته وضع مالیش بهتر از دوران دانشجوییش شد من بخاطر اینکه سطحم از اون پایین تر نباشه میخونم وگرنه اصلا علاقه ای نداشتم و بیشتر تو هنر انگیزه بیشتری داشتم 

اون رشتش ریاضی بوده با رتبه 200 دانشگاه دولتی تا چند ترم خوند در کنار درس کار هم می‌کرد بعد الان دیگ ...

خوب کردی بخون رشته خوب قبول شی وباهم زندگیتونو بسازید 

عزیزم خیلی برات ذوق کردم الهی خوشبخت شی