2777
2789
عنوان

بعضی فروشنده ها چقدر بی ادبن

379 بازدید | 42 پست

قبول دارم بعضیا میان یه عالمه لباس انتحاب می کنند

و اخرش چیزی نمیخرند  فروشنده کلافه میشه ولی من دیروز یه لباس ست خریدم گرونم بود  خیلی کم پیش میاد لباسو عوض کنم  ولی بعدش نظرم عوض شد گفتم عوضش میکنم. رفتم و پنج تا کت که خودش پیشنهاد کرد  امتحان کردم چون خودم معذب شدم گفتن ممنون از وقتی که گذاشتین ولی فعلا چیزیو امتحان نمیکنم تا تصمیم نهایی بگیرم و یکیو انتخاب کنم. 

متاسفانه لباسهاش اکثرا انتخاب من نبود یا خیلی گشاد و فری سایز بود یا زاپ زیاد داشت. یا طرح های شلوغ... اخرش  از، بین همون کت ها یکی رو برداشتم  و گفتم همینو میبرم. 

دیدم سرشو انداخته پایین چند بار ازشون تشکر کردم ولی اصلا محل نزااشت  انگار حقشو خورده بودمـ.. 

خیلی از رفتارشون راضی نبودم من خودم در لحظه لباس انتخاب میکنم  ولی کاش یکمی شعور داشتن  . چون خیلی خودم معذب شده بودم  . 

😎💚🐬

احسنت واقعا راست میگی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من میرم تو فروشگاه اول مثل اوسکولا واسه خودم دور میزنم حوصله ندارم فروشنده دنبالم راه بیفته 

بعد یارو هم میگه این از ایناست که خریدار نیست 

بعد یهو نصف مغازشو بار میزنم میرم بیرون 

بعضی هاشونم فکر میکنن خریدار اونیه که زیاد چونه میزنه و هی میخواد پرو کنه 

من با یه نگاه میفهمم که چی به چیه 

منم یکساعت پیش لباس خریدم رفتم عوض کردم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

🤍

🌷

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

حالا من میرم تو فروشگاه اول مثل اوسکولا واسه خودم دور میزنم حوصله ندارم فروشنده دنبالم راه بیفته بعد ...

من کلا خوشم نمیاد یکی دنبالم بیاد. هرزمان چنین چیزی دیدم از مغازه اومدم بیرون

حالا تو خوبی 

من اول از همه مغازه ها قیمت میکنم بعد میخرم 

از یه مغازه قیمت کردم  بعدش رفتم مغازه ها اطرافم قیمت کردم 

دوباره برگشتم همونجا  مرده بیرونم کرد از مغازه 

باورت میشه😐😂چقدر بیتربیت 

اصلا مشتری مداری بعضیا بلد نیستن 

فروشنده یعنی چی؟ حتی مشتری بریز بپاش کنه نخره هم خب نخریده بنظر من ایرادی نداره

راست میگی بعضیا اخلاقشون بده سال ۹۶ مامانم برام کیف ۱۰۰تومنی خرید به فروشنده گفت یه تخفیف بده فروشنده گفت خانم یه کیف میخری تخفیف میخوای چیکار  طرف مازراتی میخره تخفیف نمیگیره توبرای کیف صدتومنی چونه میزنی؟قشنگ همینجوری جلوی مشتریا جواب مامانمو داد