2777
2789

کلاس داشتم تشکیل نشد تا اون بیاد جیم زدم خونه 

بارها رسوندمش خونه کافه بردمش حساب کردم 

کلی کمکش دادم ولی نوبت به من که رسید یه قدم تا حالا برام برنداشته پیام می دم جواب نمی ده یه چیزی بدونه بهم نمی گه و خیلی چیزای  دیگه 

به شدت حسوده تو دانشگاه اگر من می رفتم پای تخته از کلاس می زد بیرون از حسادت که چرا من جواب دادم  همیشه مجبور بودم خودم رو خل و مشنگ جلوش نشون بدم 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

دکمشو بزن بابا

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کمرنگ کن رابطتو باهاشمنم یزمانی تو این نوع دوستی بودم و سعی میکردم خودمو بدبخت و اسکل نشون بدمآخ ...

امروز اولین قدم برداشتم نرسوندمش سریع پیچوندمش 

بارها شده بود به خاطر چشمش  بعدش ماشین خراب می شد 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
بله.یعنی واقعا خودتم ببخشید حل مشنگ نشون دادی که اون راضی باشع؟چرا اینقدر دیر به خودت اومدددددی

برای اینکه چشمم نزنه !! بارها از چشم شورش اسیب دیدم 

به نظر که کار به جایی کردید. 

یاد ی نفر افتادم که بردیمش رستوران سال ۹۴ قیمت ناهار شد ۳۵۰ تومن، اصلا به روی خودش نیورد. ی قوری چایی مخصوص خودش هم سفارش داد. بعدش هم ازش نشنیدیم.