2777
2789
عنوان

خانه بازی کودک راه بندازم یا نه

84 بازدید | 11 پست

سلام سلام. 

توی یک شهرک مسکونی که تعداد بچه زیادی داره اما وضعیت مالی خانواده ها خیلی خوب نیست، خانه بازی و شهربازی و پارک هم اونجا نیست و برای تخلیه انرژی بچه ها رو میبرن مسجد یا شایدم برای هزینه کمتر، به نظرتون ماهی ۳۵ اجاره بخوام بدم، نیرو هم استخدام کنم، میشه خانه بازی راه بندازم؟ اصلا بازگشت سرمایه تا ۱ سال یا زودتر داره یا کلا قیدشو بزنم؟ 

حدود ۱ میلیارد باید هزینه کنم اولش به جز اجاره مغازه. 

لطفا هرکس تجربه داره، به خصوص تو شهر کوچیک و کم درآمد، بگه.

ممنونم

این همه هزینه میکنی عزیزم آخه میگی شرایط خانواده ها خوب نیس

یه کسب و کاری راه بنداز که بصرفه،مثلا خوراک‌و‌پوشاک که همه مجبوریم تهیه کنیم

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همه هر چی دارن برا بچشون خرج میکنن ولی اگه بتونی یکی از خانواده یا خودت بری بمونی هزینه کمتر بشه برات بهتره 

۳۵ اجاره واقعا وحشتناک زیاده 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اگه قیمت مناسب بگیری مشتریت زیاد میشه.یکی نزدیک ماست ساعتی فک کنم ۱۵۰ یا ۲۰۰( یادم نیست)میگیره.

ولی شهرستان و جای فقیرنشین باید خیلی کمتر بگیری...

شرایطش چطوریه؟ یعنی مدرک خاصی میخواد؟ جواز کسب ؟

این همه هزینه میکنی عزیزم آخه میگی شرایط خانواده ها خوب نیسیه کسب و کاری راه بنداز که بصرفه،مثلا خور ...

خوراک و پوشاک اونجا خیلی زیاده، چون این مورد رو نداشت، گفتم شاید بهتر باشه

اگه قیمت مناسب بگیری مشتریت زیاد میشه.یکی نزدیک ماست ساعتی فک کنم ۱۵۰ یا ۲۰۰( یادم نیست)میگیره.ولی ش ...

ساعتی ۵۰ فکر کردم حداقل 

هنوز واسه مجوز اقدام نکردم، دقیق نمیدونم مدارک مورد نیاز رو