2777
2789
عنوان

خدایا مشکلت با من چیه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موشغاله رو میگی ؟ عاشق پروفایلشم 😂

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

راستی پیج عمویاسین رو فالو داری؟همون که گوریه اش قبلاً گلی بود الان حنا

نههه فقط مجیدو دارم😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

با گوربه ی روی پروفایل من مشکلی نداری؟😂

کی جرات داره ؟😁

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

بازم خدارو شکر کن همه جا موش نیست من چی بگم که فوبیای گربه دارم از تمام حیوانات میترسم حتی جوجه رنگی ...

چرا میترسی؟

دلیل خاصی داره؟ مثلا بچه بودی گربه پریده جلوت؟

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

چرا میترسی؟دلیل خاصی داره؟ مثلا بچه بودی گربه پریده جلوت؟

اره گربه رو لگد کردم .چندباری هم جلوم پریده ببین یه جوری میترسم اول همه جارو چک میکنم بعد رد میشم که یهو از زیر ماشین نپره بیرون 

اره گربه رو لگد کردم .چندباری هم جلوم پریده ببین یه جوری میترسم اول همه جارو چک میکنم بعد رد میشم که ...

اگه بدونی ما تو خونمون چیا داری 😂😂

گربه عادی ترین حیوون تو خونه ماست😶

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

نههه فقط مجیدو دارم😂

وای مجید 😂😂

اینم ببین باحاله

یه گربه نارنجی هست که صاحبش هی قربون صدقه اش می‌ره

بانمکه😂😂

اینه yasinbavi53

@ومپایر_اعظم‍ تو یه زمانی پیج عمو یاسین رو داشتی درسته؟

آنچه هَرگز مُهم نبود، حالِ ما بود...🕊️