2777
2789
عنوان

سماور یا چایی ساز

| مشاهده متن کامل بحث + 8592 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جفتشو خریدم ولی هیچ کدومو استفاده نمیکنم😄 فقط کتری قوری استفاده میکنم

کتری قوری بهتر از چایی ساز هست؟

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......

من هم سماور داشتم هم چای ساز

سماور که اصلا استفاده نکردم چای ساز برای خودمون استفاده میکردم چون اون موقع شاغل بود م خوب بود سریع کارو راه مینداخت

امابرای مهمون همون کتری استفاده میکردم

به نظرم سماورنگیر

چای ساز بگیر با قوری کتری

قهوه ساز که خرج الکیه    

از این سماور برقی جدیدا بخر..هم خوشگن هم باکلاس قیمتشونم 300 این حدوداست.کم مصرف هم هستن

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم

از لحاظ طعم چایی سماور بهتره ولی از لحاظ سریع آماده شدن چایساز. من شاغلم برام مهمه که چایی سریع آماده شه برای همین چایساز برام کاربردی تره

چشم ها او را نمی بینند، اما او همه ی چشم ها را می بیند. انعام آیه 103
واااا پول ندارم که کدوم بهتـــــره؟

چرا وااا😶

ببین من یه مدت سماور داشتم چند بار یادم رفت خاموش کنم ابش خشک شد فضای آشپزخونه رو هم پر از بخار میکنه و گرم میشه اما خوب مصرفش با گازه و از این نظر مقرون به صرفه است

چای ساز هم فقط مدلی رو قبول دارم که قوری روی کتری قرار میگیره که طعم چای توی این مدل عالیهفقط مشکلش اینه که برق مصرف میکنه

اگه خواستی چای ساز بگیری فرمی بگیر که قوریش چینی باشه و سنسور تموم شدن آب رو داشته باشه 

...
من هم سماور داشتم هم چای ساز سماور که اصلا استفاده نکردم چای ساز برای خودمون استفاده میکردم چون اون ...

ب من ترجیح میدوم فقط یکیش رو بخرم

ولی نمیدونم کدوم  

من هر دو تاشو دارم اخه واقعا هم سماور لازمه هم چای ساز.ما وقتی خودمون هستیم چای ساز استفاده میکنم ول ...

خب فرقش چیه

دوتاش چایی درست میکنه  

از نظر من چای ساز خرج الکیه..معمولا چایهاشون خوب نمی شه

ولی هر چی می گیری کتری برقی حتما بخر به جای چای ساز

ایکی ثانیه آب جوش رو برات فراهم می کنه

من سماور دارم که اصلا استفاده نکردم

کتری قوری هم دارم 

چای ساز هم داشتم

کتری چای سازم از بس استفاده کردم و یک بار هم افتاد آسیب دید 

رفتم کتری برقی تنها خریدم...آب جوش می کنم می ریزم‌تو کتری رو گازی و توی قوری...بعد چایی رو رو کتری رو گازی دم‌می کنم....گاهی هم که نپتون و دمنوش راحت و فوری

این بود تجربیات من😊

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
کتری قوری بهتر از چایی ساز هست؟

من که فقط کتری قوری استفاده میکنم چای سازمو یک بارم روشن نکردم اما سماورو یه دفه روشن کردم نیم ساعت فقط طول کشید ابش جوش بیاد کلا منصرف شدم😃 

خداجونم شکرت😍