2777
2789
عنوان

سماور یا چایی ساز

| مشاهده متن کامل بحث + 8592 بازدید | 47 پست

منم هردو رو دارم ولي فقط چاي ساز رو استفاده مي كنم بستگي به سبك زندگي خودت داره اگه مصرف چايي تون زياده و خيلي مهمون داريد و آشپزخونه بزرگي داريد خب كيفيت چاي با سماور بهتره وگرنه چاي ساز هم سريعتره هم فضاي كمتري رو مي گيره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز

سماور 

مزه چاییش واقعا متفاوته

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
واااا پول ندارم که کدوم بهتـــــره؟

عزیزم سماور بگیر از ۱۵۰هست به بالا،طعم ورنگ چایی عالی میشه چای ساز هم به درد نمیخوره الکی پولت رو ریختی دور. 

برای رسیدن به آرزوهامون یه صلوات بفرستید... 

دوستاااان

کتری قوری خوشکلتر از چایی ساز نیست؟

ولی  از طرفی  من دلم میخواد رو گاز و کابینتم خلوت باشه

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......
من که فقط کتری قوری استفاده میکنم چای سازمو یک بارم روشن نکردم اما سماورو یه دفه روشن کردم نیم ساعت ...

پس بیخیال سماور میکشم  

پس بیخیال سماور میکشم    

سماور فقط واسه مهمون خوبه کتری قوری اصلا واسه مهمون خوب نیس....

کتری قوری که نمیشه نخری یه چیز واجبه اما بین چایساز و سماور یکیو بخرکه صد درد صد سماور بهتره😊

خداجونم شکرت😍
سماور فقط واسه مهمون خوبه کتری قوری اصلا واسه مهمون خوب نیس.... کتری قوری که نمیشه نخری یه چیز واجب ...

گلم  چرا کتری قوری برای مهمون خوب نیست؟

چرا هم باید کتری قوری بخرم هم چایی ساز؟مگه دوتاش یک کار رو انجام نمیده؟

گلم  چرا کتری قوری برای مهمون خوب نیست؟ چرا هم باید کتری قوری بخرم هم چایی ساز؟مگه دوتاش یک کا ...

اولا کتری کوچیکه واسه مهمون (من کتری کوچیک خریدم واسه دونفرمون خوبه خیلی زودم جوش میاد) دوما وقتی مهمون داری روی اجاق گاز خالی باشه بهتره کتری خیلی تو دست و پاس...

سماور واسه مهمون عالیه هم طعم چای خوبه هم بزرگه ....

اگه میخوای کم هزینه کنی به جای سماور گازی که گرونه سماور رو گازی بخر من از اونم خریدم واسه مهمون استفاده میکنم

این سماور روگازیم👆👆👆

اینم کتری قوریم👆👆👆

خداجونم شکرت😍
من هر دو تاشو دارم اخه واقعا هم سماور لازمه هم چای ساز.ما وقتی خودمون هستیم چای ساز استفاده میکنم ول ...

عزيزم منم دارم جهيزيه ميگيرم سماور گرفتم براي مهمون چاي ساز براي خودمون به نظرتون كنري قوري هم لازمه بگيرم