2777
2789

بچه ها داداشم من میفرستم بعضی روزا ظرف بعضی روزا غذا

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میزارم خوراکی سیر نمیکنه

من لقمه میزارم و میوه و کیک و شیر

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

انواع ظرف غذاهای مخصوص هرنوع غذا و خوراکی گرفتم 

بسته به نوع چیزی که میذارم از اون ظروف استفاده میکنم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

امروز ماکارونی گذاشتم و نون پنیر

برای فردا هم گفتن خوراکی بازاری بگیر ولی من بجاش میوه گرفتم واسه تغذیه شون

دوس ندارم زیاد خوراکی بازی بخورن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

پسر من هیچچچچ وقت لقمه نبرد نخورد 

همیشه ی شیر و کیک با موز و نارنگی و یکم مغزیجات اگ بود

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

والا لقمه نمیبره گشمش و گزدو و خرما خشکم نمیبرهفقط یه کیک و شیرموز میبره

مصثثثثث بچه منه ارزو ب دل موندم یببار براش لقمه حاضر کنم

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

مصثثثثث بچه منه ارزو ب دل موندم یببار براش لقمه حاضر کنم

ناشکری نکن

همون شیریکه بچت میخوره

من در حسرتم بچه هام لب بزنن بهش

شیر واسه بچه در حال رشد از ۱۰۰تا لقمه بهتره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بچم رفلاکس داره و ب شیر حساسیت داره عاشق شیرع ولی براش بده

من حالا خودم از یه خانوم مطمئن که جلوی خودم گاو رو میدوشه،شیر میخرم

در حسرتم بچه هام شیر بخورن

ولی افسوس

ناشکری نکنهمون شیریکه بچت میخورهمن در حسرتم بچه هام لب بزنن بهششیر واسه بچه در حال رشد از ۱۰۰تا لقمه ...

خب دیگ شیرم همش مواد نگهدار دارع اینم همش شیر کاکاعو میخوره لقمه خیلی بهتر سالم تره ولی این تمام سال شیر