2777
2789

تایپیکش عجیبه. 

شوهر من راننده اسنپ هست چند بار شده که مسافرت گفته پول می زنم به حسابت و نزده.  بعد دیگه شوهرم کاری به مسافر نداره.  زنگ می زنه پشتیبانی اونها پیگیری می کنند و اگه مسافرت پول نزنه خودشون پول به حساب می ریزن و جدا با مسافر پیگیری می کنند

اصلا نیازی به این بحث ها و قلدر بازی ها نیست

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

تایپیکش عجیبه. شوهر من راننده اسنپ هست چند بار شده که مسافرت گفته پول می زنم به حسابت و نزده. بعد د ...

دقبقا اما راننده حق نداره به هیچ وجه قلدری کنه می‌تونه محترمانه تر رفتار کنه 

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقبقا اما راننده حق نداره به هیچ وجه قلدری کنه می‌تونه محترمانه تر رفتار کنه

حالا فرض کنیم اصلا مسافرت پول رو هم واریز نکرده باشه.  راننده دیگه با مسافر طرف حساب نیست از طریق پشتیبانی اسنپ که پیگیری کنه.  خود اسنپ زنگ می زنت به مسافر و می پرسه جریان چی بوده؟    بعد چند ساعت هم خودشون پول واریز می کنند به حساب راننده!  چه مسافر پول بده یا نده!   

فکر کنم بعد اون کد ملی بدهکاری می شه به اسنپ و تا حسابش صاف نکنه نمی تونه دوباره ماشین بگیره

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

حالا فرض کنیم اصلا مسافرت پول رو هم واریز نکرده باشه. راننده دیگه با مسافر طرف حساب نیست از طریق پش ...

اره دقیقا اصلا رفتار راننده درست نبود 

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧