2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگن مامایی و پرستاری هم نمیتونه ...

من خیلی اطلاعات درمورد رشته های تجربی ندارم ولی فک کنم پرستاری و مامایی جزو پیرا میشن درسته؟

مگ اینکه شبانه باشه

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

چجوریه میشه توضیح بدی میتونه پرستاری اینا بخونه؟ تراز کنکور ۴۵۰۰ اینا بود

نه معلومه اگه دولتی پرستاری8400بخواد شهریه پرداز همون رشته 8300میخواد

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

نه معلومه اگه دولتی پرستاری8400بخواد شهریه پرداز همون رشته 8300میخواد

چی بگم والا 

با مشاوره خوبی انتخاب رشته کرده احتمالا در میومده که مشاوره گفته انتخاب رشته کن دیگه

چی بگم والا با مشاوره خوبی انتخاب رشته کرده احتمالا در میومده که مشاوره گفته انتخاب رشته کن دیگه

نه مشاورا اغلب دروغگون😐یا سهمیه داره

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

سهمیه که نه خودشم منطقه یکه ولی نمیدونم حالا مشاور ...

محاله این تراز حتی بهداشت ازاد بده یعنی ازپیامم اسکرین شات بگیر حتی میکروبیولوژی ازادم مرزی

محاله این تراز حتی بهداشت ازاد بده یعنی ازپیامم اسکرین شات بگیر حتی میکروبیولوژی ازادم مرزی

معدلش ۱۷ عه بابا ۶۰ درصد که میگیرههه

تراز کنکورشم ۴۵۰۰ اینا 

ظرفیت هم امسال زیاده