2777
2789
عنوان

تعریفتون از مهربونی چیه❓❓

82 بازدید | 11 پست

خودم بگم : مهربونی ینی دلسوزی و درک بالای احساسات آدما.

آدم مهربون آدم هارو دوست داره دو رو نیس و بدون انتظار کمک می‌کنه ولی فدا کاری نمیکنه آدمایی ک فدا کاری می‌کنن و انتظار دارن مهر طلبن

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

اینکه دلسوز باشی و چیزی که برا خودت و بد میدونی برا بقیه هم نخوای سیاست های کثیف نداشته باشی وقتی کسی رو میبینی لبخند بزنی و اخمو نباشی خوش انرژی باشی

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که خودشو میذاره جای آدما. میدونه که به حرف خوب چقد میتونه حال آدما رو خوب کنه. دریغ نمیکنه مهرش رو از کسی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
کسی که خودشو میذاره جای آدما. میدونه که به حرف خوب چقد میتونه حال آدما رو خوب کنه. دریغ نمیکنه مهرش ...

موافقم 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

تعریف من از مهربونیت و انسانیت ختم میشه در این یک بیت از حضرت سعدی امیدوار بود آدمی به خیر کسان مرا ...

همین که شر نرسونه مهربونه🤣🤣

اینکه دلسوز باشی و چیزی که برا خودت و بد میدونی برا بقیه هم نخوای سیاست های کثیف نداشته باشی وقتی کس ...

موافقم

من با همه مهربونم پیش فرض ولی وای به روزی که بفهمم دارن از مهربونی و سادگیم سواستفاده میکنن یا حتی ا ...

من بفهمم سو استفاده میکنن تموم میکنم