2777
2789
عنوان

رفتار تنده اولیای مهده کودک

129 بازدید | 8 پست

سلام دوستان یکی از اولیای بچشو از ساعت ۸ صبح مییاره تا ۶ بعد از ظهر هیچ وقت راس ساعت نمییاد ۲۰ دقیقه ی ربع دیر مییاد خب راس ساعت ۶ساعت کاری ما تموم شده دیگ  امروز ۲۰ دقیقه دیر اومده زنگ زدم ب مدیر گفتم اومده دنبال بچشو با لحن تند و خشن آره آدم دیگ تو ترافیک میمونه ۲۰ دقیقه هم مگه چیزیه زود زنگ میزنین با اینکه خودش وقتی ساعت ۸ بچشو مییاره ی دقیقه این ور اون ور میشه زود ب مدیر زنگ میزنه ک چرا این دیر مییاد خدا شاهده قلب درد گرفته تایم کاریم بالاس این خانمم با این طرز بیان خستگیمو دوبرابر کرده ب نظرتون برم پیش دبستانی با حقوق ۱ تومن پایین تر کار کنم برام بهتر نیس خستگی کمتری نداره تو مهده کودک خیلی عذاب میکشم ب خصوص ک همکارمم اذییتم میکنه

خدای بزرگم خودت کمکم کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه جا آسمون یه رنگِ

باور کن بعدا میفهمی

هر محیطی یه آدم سم داره

باید وفق بدی خودت رو

هر روز با شادی برو سرکار و رها باش و جوش نخور

بخدا که آدم ها تغییر نمیکنن اما میتونیم خودمون رو وفق بدیم با شرایط

همه جا آسمون یه رنگِباور کن بعدا میفهمیهر محیطی یه آدم سم دارهباید وفق بدی خودت روهر روز با شادی برو ...

من خودم آدم شادیم دوس ندارم حتی کسیو از خودم برنجونم ب خاطر بچه این خانم ۲ ساعت اضافه هم موندم آخه این برخورد امروزش قلب منو ب درد آورد 

خدای بزرگم خودت کمکم کن