2777
2789

نمیدونم چم شده همش غم و غصه همرامه همش دلمو انگار غم گرفته..ی ساعت عصری گفتم بخابم اوووونقدر کابوس دیدم حد نداشت،کلا هروقتی بخابم کابوس میبینم..چیکار کنم یعنی گفتم یکم استراحت کنم خستگیم دربره پاشم کارای خونمو انجام بدم الان که بیدارشدم بدتر حال هیچ کاریو ندارم انگار صددست کتک خوردم..چیکار کنم من😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری بودم. هزینه ی مشاورم خیلی بالا بود. خودم شدم مشاور خودم. پادکست گوش کن. جاهایی که خوشحال ...

بیشتر ترس ازدست دادن عزیزامو دارم..خیلی حس بدی همش دنبالمه..کتابی سراغ نداری که خوب باشه دراین رابطه

بیشتر ترس ازدست دادن عزیزامو دارم..خیلی حس بدی همش دنبالمه..کتابی سراغ نداری که خوب باشه دراین رابطه

وای منم اینجوریم. خیلی حس بدیه .خودم کتابی‌ سراغ ندارم ولی یکم بگردی پیدا میکنی. 

گر تو، با بد بد کنی پس فرق چیست