2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

5 میلیارد باید داشته باشی 

حتی اگه لاتا ری برنده بشی

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

سرمایه رو نمیدونم چقدر باید باشه ولی باید حرفه یا تخصصی داشته باشید که اونجا براشون کار آفرینی و منفعت داشته باشید دو تا از اقوام ما پارسال رفتن یکی شون مهندس بود یکی هم حرفه قنادی رو بلد بود 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چه مزیت هایی داره لاتاری؟

بی دردسر ویزا و اقامت میگیری

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

لا.تا.ر.ی برنده بشی اقامت رایگان و بی دردسر میگیری اما هزینه زندگی با خودته ولی چون کارت سوشال سکیوریتی میگیری میتونی کار پیدا کنی ولی ماه های اول که کار نداری باید پول داشته باشی برای خودت یک خونه ای اجاره کنی و خورد و خوراک رو بدی بعد که کار گیرت اومد راحت میشی بیمه و ... همه هم میشی و یک تمکن مالی باید داشته باشی که اون مشکلی نیست میتونی جورش کنی

چرا بچه رو میترسونید ، کی گفته؟

پسر عمه نامزدم برنده شد

0 تا صدش رو ازش پرسیدیم