2777
2789
عنوان

نظرتون راجب قیافه این پسره چیه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 47 پست
قیافش آرومهجذاب و با کلاس نیست

عاشقش بودم 🥲نشد 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان شوهرت بوده پس

نه خواستگارم بوده نشد 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

از تیپ وقیافش مدل لباس پوشیدنش به قول دوستمون بو شهادت میده حالا خودت ازش تعریف کن

من باهاش آشنا شدم اون اولش از من خوشش اومد خواستگاریم منم بهش علاقه مند شدم حالا من اصن مذهبی نبودم خوشمم نمیومد

اها ، الان ازدواج کرده؟خودتم ازدواج کردی؟

نه مجردیم عشق سابق نبوده راستش هنوزم عاشقشم سعی میکنم فراموش کنم 

من باهاش آشنا شدم اون اولش از من خوشش اومد خواستگاریم منم بهش علاقه مند شدم حالا من اصن مذهبی نبودم ...

اتفاقا مذهبی  تواین دوره زمونه خیلی خوبه 

چشم‌پاکند خیانت نداشته باشند 

آمیتیس در سرزمین عجایب

تو حال و هوای شهدایی 😄 ان شاالله یه مذهبی دیگه

ن اتفاقا من مذهبی نبودم و اصلا هم خوشم نمیومد ولی باهاش آشنا که شدم نظرم عوض شد اولش اون خواستگارم بود  ولی دیگه نشد اینم آخرین مردیه ک من عاشقش شدم 

خب چرا فراموش کنی؟

چون نمیشه تلاش می‌کنیم همش یه اتفاقی میوفته که نشه اونم دیگه خسته شد از تلاش کردن 😭

ای وای آن شالله هر چی خیره برات پیش بیاد گلی❤️🥰

قربونت همچنین 🥲💗💋