2777
2789
عنوان

دستیارهام میرن رو مخم

861 بازدید | 18 پست

کلا خودم اعصابم خورده امروز. دندونپزشکم ست چیدن ساکشن رو وصل نکردن خالا من ندیدم با دستکش برام ست چیدن یا نه ولی گفتم ساکشن وصل کنید با دستشون ساکشن رو که مستقیم میره تو دهن مریض برداشتن بعد میگم اون رو بنداز دور یه دونه دیگه با دستکش بردار زده زیر گریه شخصیت من رو جلو مریض خورد کردی مگه من کثیفم من قبلش دستم رو شسته بودم😑

بعد ماسکم خونی شده میگم ماسک جدید بیارین میگه بذار کار این مریض تموم شه میگم الان بیار خون تو دهن منه میگه الان کار مریض تموم میشه دیگه انگار من دستیار اونم

الانم با هردوشون قهرم کاش شخصیتی داشتم که داد و بیداد میکردم

عزیزم تجربت به عنوان دندون پزشک خانوم چطور بوده 

راضی هستین از رشتت 

ایا راسته میگن دندون نیاز به زور بازو داره ک بتونی دندونا رو بکشی؟ 

بعد الان من با درامد شما کاری ندارم  رنج درامدی شغلتونو میخواستم بدونم کسی ک الان خانوم باشه و تازه فارغ بشه بعد از طرح ماهی چقدر میتونه در بیاره 

شما فکر کن ک دندونپزشک زیبایی نباشه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا رو مخن

خیلیی

حالا یه کلینیکی میرم اونجا اکثرا مردن پزشکا انقدر بد باهاشون رفتار کردن اینا خیلی اروم و بی حاشیه‌ن ولی دستیارهای خودم خیلی بدن خیلی بد فقط معتمد مطبن 

عزیزم تجربت به عنوان دندون پزشک خانوم چطور بوده راضی هستین از رشتت ایا راسته میگن دندون نیاز به زور ...

سلام عزیزم

چرا برلی دندون کشیدن واقعا قدرت جسمی لازمه، کلا دندونپزشکس استهلاک بالایی داره

درامد تا پارسال نسبتا خوب بود الان افتضاحه کلینیک هایی که من میرم اکثر شیفت ها یکی دوتا بیپار هر دندونپزشک میبینه چون شرایط عادی نیست رنج درامد نمیتونم بهت بگم

سلام عزیزمچرا برلی دندون کشیدن واقعا قدرت جسمی لازمه، کلا دندونپزشکس استهلاک بالایی دارهدرامد تا پار ...

مرسی از پاسخگویی عزیزم💛💛

الهی ک همیشه موفق و پرروزی باشی

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

عزیزم تجربت به عنوان دندون پزشک خانوم چطور بوده راضی هستین از رشتت ایا راسته میگن دندون نیاز به زور ...

نه والا ما ی استادی داریم ریزه ولی جوری دندون رو درست میکنه یا میکنه اصلا کسی باورش نمیشه

یعنی چی؟؟

یکم سیاست کن سرشون

تو دستیار نیستی که به تو دستور میدن اونا دستیارن و باید به حرف تو گوش کنن

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

قهر؟

تذکر بده عزیزم می‌دونم هر انسانی غرور شخصیت داره ولی کار شما حساس هست بهشون بگو رعایت نکردن اخراج کن😕

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن