2777
2789
عنوان

بلاخره گل دخترم دنیا اومد🥰

223 بازدید | 20 پست

سلام خانما صبح تاپیک زدم میرم بیمارستان برلی زایمان تا ساعت 2اصلا درد نداشتم از 2دردام شروع شد ساعت4نیم فارغ شدم دخملی رو بغل کردم😍

خیلی هاتون گفته بودین برامون دعا کن برای تک تکتون دعا کردم انشالله به هرچی که دلتون میخواد برسین

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم قدمش مبارک دخمل💕🌸💖

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
مبارکه زابمان چطور بود

خیلی ممنون 

خیلی دردناک بود ولی خداروشکر روند زایمان خوب بود خوب پیشرفت کردم

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

مبارک عزیزماسمش چیه؟اگر دوست داری عکسشو هم بذار

اسمش ‌‌که‌ژین اسم کوردیه

ولا عکسشو ندارم الان بهش شیر دادم بردنش روتخت خودش

عزیزم چقد ذوق کردم خدا برات حفظش کنه 😍

خیلی ممنونم انشالله شماهم به سلامتی نینی رو بغل بگیری