2777
2789

بخاطر اینکه با حوصله اس 

بخاطر قوت نداشتن نیست

بعضیا خیلی مرتبن و خیلی دقت دارن بخاطر همین کارشون کند پیش میره

دخترت دقتش بالاس

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بابا بچس دیگ چراانقد سخت میگیرید ب بچه

تروخدا جلوش نگیا غرور بچتو له نکن

عوضش بهش با محبت و زبون بگو ازش بپزس چراکنذ مینویسه ببین خودش چی میگ

بخدا از بچگی انقد بامن سره درس دعوا میکردن از ترس خودمو گم میکردم همیشه ام گریه میکردم از استزس

الان ۲۶ سالمه حالم از ذزس و کتاب بهم میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم سردرده نمیتونه اصلا تکالیف شو انجام بده اعصابم خرابع

اشکال نداره ببین بهش بگو مثلا میخای بخابی بیدازشی بنویسیم؟بگو دوس دارم پیش دوستات تکالیفتو بنویسی تشویقاثت کنن ذوق میکنم

یا مثلا بگو ذوس دارم زود بنویسی شب باهم کارتون ببینیم یا چمیدونم ببین چی دوس داره بگو همون کارو کنیم

نمیدونم شاید

میدونی چیکار کن

هفته ای یکبار باهاش مسابقه بده بهش بگو اگ اون برنده شد زود درساشو بنویسه براش جایزه میگیری مثل مداد 

یا خودکار برای اخر سال ک جشن خودکار دارن چیز های کوچیک خلاصه بریز بپاش نکن حتی شده خوراکی

موقعی ک مسابقه میدید بزار اون برنده بشه و بعد اینکه برنده شد بگو ماشاالله دخترم چقدر سریع کلا بهش انگیزه بده انگار خیلی خفنه

به مرور تو حافظه اش میمونه فک میکنه اگ تو کلاس و جایی خیلی سریع بنویسه ادم خفنیه

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛